Fogamzásgátló abbahagyása teherbeesés előtt? Kifejtem lejjebb.
Figyelt kérdés
Lassan szeretnénk babát, de még fogamzásgátlót szedek. Ha abbahagyom, utána rögtön próbálkozhatunk, vagy jobb, ha egy ideig még óvszerrel védekezünk, amíg kiürül a fogamzásgátló a szervezetemből? Ha várnunk kell az ürülés miatt, akkor mennyi időt? Valakinek tapasztalata, aki ugyan ilyen helyzetben van/volt? Köszönöm a válaszokat.2017. jan. 8. 16:09
1/2 anonim válasza:
Rögtön próbálkozhattok. A kiürülés kb. 24 óra, nem emiatt szokták javasolni a kis várakozást, hanem a ciklus helyreállása miatt. Én is most hagytam abba. Mivel nekem alapból nehezen van peteérésem, nem várunk semennyit, mert abbahagyás után közvetlenül hajlamosabb ovura a petefészek. Ősz óta készülünk vitaminokkal, folsavval a gyógyszer abbahagyására, szintén a dokimmal megbeszéltem, hogy az utolsó 3havi doboz fogamzásgátló mellé már elkezdem.
Úgy néz ki a hőből, lett is szép peteérés, pedig korábban stimuláció kellett.
2/2 anonim válasza:
Nekem az orvos azt mondta várjunk fél évet. Kivártuk, vagyis, tudtuk mikorra szeretnénk a testvér érkezését és ahhoz számítva abbahagytam a szedést. Van aki egyből belevág és semmi gond nincs, de én nem akartam kockáztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!