Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor lenne...

Szerintetek mikor lenne érdemes tesztelnem?

Figyelt kérdés
A legrövidebb ciklusom 24, a leghosszabb 30 napos volt az elmúlt évben. Ma vagyok a ciklusom 31. napján átlag 26 napos ciklussal. Nem mertem még tesztelni, mert korábban előfordult - 1 évben 1x - , hogy 33-34 napra jött meg.

2017. jan. 11. 07:05
1 2
 11/12 Kicsilapu ***** válasza:
Én sosem fiyeltem,mikor van ovum, amikor összejött,akkor ovutesztet használtam. Nem tudom,hogy emiatt jött e össze,vagy más dolog miatt. Előtte való hónapokban szinte minden nap együtt voltunk,mégsem jött össze. Most meg ovu környékén, 2naponta voltunk együtt. Ja és olvastam,hogy a forró víz nem jó, lassítja a spermákat,így a párom azokon a napokon csak zuhanyzott. A változtatás ennyi volt, ja meg hogy most nem görcsöltem rá,mert úgy voltam vele,lesz ami lesz. Ha nem jött volna össze,pont menni akartunk kivizsgálásokra,hogy minden rendben van e. Hálistennek nem került rá sor. :)
2017. jan. 19. 10:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Jelentem 5+3 hetes terhes vagyok. :) 3 év próbálkozás után spontán babás lettem. :) Lehet azért most, mert már "feladtam" és köv. hónapban már orvoshoz akartam menni. 16-án megyek UH-ra. Remélem minden rendben lesz! :)
2018. ápr. 5. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!