Szerintetek mikor érdemes tesztelnem?
Figyelt kérdés
A ciklusaim hossza eléggé változó. Ma a 27. ciklusnapomon vagyok. Múlt hónapban 27, előtte 28, azelőtt 31 napra jött meg. A 31 napos volt a leghosszabb ciklusom, amióta komolyabban figyelem, kb fél éve. Már nagyon izgatott vagyok, elég aktívak voltunk ebben a hónapban, és nagyon remélem, hogy összejön. Szerintetek mikor érdemes tesztelni? Férjem szerint hétfőig várjunk.2016. júl. 23. 09:25
1/3 anonim válasza:
Mikor megkellene jönnie azt a hetet várd meg és még két napot!
Az a biztos!
Én legalábbis igy teszteltem!
2/3 anonim válasza:
Ha nagyon nem birsz magaddal, akkor tesztelj holnap reggel, de ha negativ, akkor még mindig nem biztos, hogy nem vagy terhes, ezt vedd figyelembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!