Szerintetek mikor lenne érdemes tesztelnem?
Szia, tudom könnyű mondani, de szerintem várj még kicsit. A következők miatt mondom ezt: okt. 20-án voktunk a férjemmel együtt, nov. Elején csináltam tesztet, negatív volt, a köv hét végén már pozitív. Szerdán elmentem magán dokihoz, aki az uh- n nem látott semmit, csak megvastagodott méhnyálkahártyát, ezért elküldött vérvételre. Az eredménnyel visszamentem hozzá, és azt mondta, hogy kizárt, hogy terhes legyek.Pedig több tesztem is pozitív volt. Azt mondta, a pajzsmirigyem okozza mert alulműködik.
Ezután két hét múlva elmentem egy másik dokihoz, aki a vizsgálat után rögtön mondta, hogy babás vagyok, az uh pedig igazolta.
Ami a ciklusomat illeti általában 32napos szokott lenni és 7 napig tart, októberben csak 11-én volt egy egy napos valamim.
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy vársz még pár napot, ha nem jön meg, tesztelsz, ha negatív a teszt és még mindig sehol semmi, akkor várj még egy kicsit és újabb teszt. Ha pozitív, ha negatív irány a doki. Ha pozitív és biztosra akarsz menni, nagyon vigyázz magadra, és várj amíg 4-5 hetes leszel, azt már biztosan kimutatja az uh.
Köszönöm! :)
Ha hasonló cipőben jársz, mint én, akkor én is sok sikert kívánok neked a továbbiaban! :) Ja és kitartás! Nem szabad feladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!