10. dpon vagyok és negatív a tesztem. Van még remény ugye?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszára lennék kivancsi akik ilyenkor még negatívat teszteltetek,de később pozit.December 31.én volt pozitív az ovu tesztem.Elsején már negatív.Mindkét nap együtt voltunk.2017. jan. 10. 08:06
11/15 anonim válasza:
6-os vagyok
Én mindig a pozitív ovutesztes naptól számoltam a dpo-t... szerintem fura lenne, ha 9. dpo-n lett volna halvány pozi a hcg tesztem xD Az online görbeveztő oldalak is a pozi ovutesztes naptól számolnak, ha beírod mikor volt pozi.
12/15 anonim válasza:
Pedig a pozi ovutesztes nap a nulladik dpo... es masnap a pè napja az 1.
:)
13/15 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam hogy az ovu napja az a 0.dpo.
2017. jan. 11. 11:53
14/15 anonim válasza:
Igen az bocsi, elírtam! :) utolso elotti vagyok!!
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Nemtudom.jár e erre valaki.Ma megjött rendesen.De majd a következő hónap talán a milyénk lesz.Csak ovu teszteltem azthittem így sikerül.Köszönöm mindemkinek.Jó babavárást/babázást mindenkinek :)
2017. jan. 14. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!