Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6nap késés, negatív teszt....

6nap késés, negatív teszt. Van még remény?

Figyelt kérdés

Július 25től 30ig megvolt, aztán augusztusban semmi, augusztus 24.én volt ovum, aznap, és előtte-utána való nap is együtt voltunk, meg 27.én is. Szeptember 7.én kellett volna megjönnie, 6 napja késik..

fáradékony vagyok, rengeteget alszok, mégis hiába..többet eszek, szagérzékenység, félóráként rohanok pisilni..a melleim nagyon érzékenyek és nőttek..viszont ma reggel tesztelmtem és negatív lett :( van még remény?:(

2016. szept. 13. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Van még. De szerintem kicsit koraiak ezek a tünetek. De persze lehetséges. Csinálj 2,3 nap múlva tesztet.
2016. szept. 13. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg akkor volt ovud, akkor már kimutatná a teszt. Valami más miatt késik. Máskor is ilyen hosszúak a ciklusaid? Az ovudat honnan tudod mikor volt? Hőmérő, ovuteszt vagy egyéb?
2016. szept. 13. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem jött meg, van remény, bár kevéske. Jelentkezz be a nődokihoz és kétnaponként tesztelj addig! Ritka, de előfordulhat negatìv teszt mellett is terhesség, de ne éld bele magad. Inkább egy cikluszavar lesz, amit valami megborított. :(
2016. szept. 13. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:

A megemelkedett hcg szint okozza a terhes tüneteket.Tehát ha tüneteid vannak akkor a tesztnek is pozinak kellene lennie.

Ha a teszt nega akkor csak beképzeled a tüneteket.

Természetesen addig van remény mig meg nem jön.

2016. szept. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!