Sok ízületi gyulladás miatt medrol 4mg szedek. És karácsonykor meg fáztam amire antibiotikumot kellett szednem. Megszakítással vedekeztünk. 4-5 kellett volna a havimnak jönnie. De semmi azóta sem. Tegnap délután csináltam egy xepil teszt csíkot, negativ volt.
Ügye nem lehetek terhes? Lehet az antibiotikum miatt késik?
Szerintem nem vagy terhes. Reggeli vizeletből csinálj még egy tesztet holnap, és ha negatív, akkor nyugodj meg.
2017. jan. 9. 12:09
12/19 anonim válasza:
Lombiknal is Medrollal tömik a noket..
2017. jan. 9. 12:27
13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha lombiknál is medrolt adnak a nőknek azoknak is karos lenne a magzat!? Mert az egyik válaszoló azt irta ha terhes lennék káros lenne, de gondolom akkor a lombiknál nem adnák ??
2017. jan. 9. 15:17
14/19 anonim válasza:
Nem karos, ezért irtam, csak nem volt időm kifejteni. A 12.hetig kell szedni. Én is szedtem, rettenetes gyogyszer. Amúgy sztem nem vagy terhes, múlt hónapban tüszős mandulagyulladasom volt és antibiot szedtem. 1 héttel eltolta a peteerest, melyből a világon semmit sem ereztem. Nem lettem terhes.
2017. jan. 9. 20:29
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy válaszoltál.
2017. jan. 10. 08:26
16/19 anonim válasza:
örülünk 14-es, hogy te nem vagy terhes - de sajnos ez nem jelenti, ebből nem következik, hogy aki megszakítással ökörködik, az is biztosan nem az.
2017. jan. 10. 08:37
17/19 anonim válasza:
A pearl index szerint 8-27% os a teherbeesesi arany. A Gyk valaszoloi szerint ez az arany 100 %os,vagyis BARKI aki ide beír h megszakítással vedekezett, az egészen biztos hogy terhes lesz. Az ide írogatok nagy része a világot abszolút fekete-feherben latjak.. Megjegyzem, a helyesen alkalmazott megszakítás 8 %os,míg az óvszer 3..
2017. jan. 10. 09:15
18/19 anonim válasza:
17-es nem érdekes, hogy mi van a pearl index szerint! aki teherbe esik annak 100% ez, és mindegy a statisztika!
Ha valaki ideír, hogy megszakítással közösült és kimarad a menstr., bizony az első gondolat, hogy teherbe esett. Nagyon ritka, hogy más miatt marad ki - itt sem érdekes a %, de a % a nullához közelít...
2017. jan. 10. 09:20
19/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Ma délután újra csináltam tesztet
(Facelle) vizeletsugaras hát ez meg negatív. Én már nem értem? Pedig ez pisi is sárga volt és koncentralti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!