Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az én esetben gondolhatok...

Az én esetben gondolhatok terhességre?

Figyelt kérdés

Sok ízületi gyulladás miatt medrol 4mg szedek. És karácsonykor meg fáztam amire antibiotikumot kellett szednem. Megszakítással vedekeztünk. 4-5 kellett volna a havimnak jönnie. De semmi azóta sem. Tegnap délután csináltam egy xepil teszt csíkot, negativ volt.

Ügye nem lehetek terhes? Lehet az antibiotikum miatt késik?

Köszönöm szépen.

2017. jan. 9. 08:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Reggeli vizeletből csinálj még egy tesztet holnap, és ha negatív, akkor nyugodj meg.
2017. jan. 9. 12:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Lombiknal is Medrollal tömik a noket..
2017. jan. 9. 12:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha lombiknál is medrolt adnak a nőknek azoknak is karos lenne a magzat!? Mert az egyik válaszoló azt irta ha terhes lennék káros lenne, de gondolom akkor a lombiknál nem adnák ??
2017. jan. 9. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem karos, ezért irtam, csak nem volt időm kifejteni. A 12.hetig kell szedni. Én is szedtem, rettenetes gyogyszer. Amúgy sztem nem vagy terhes, múlt hónapban tüszős mandulagyulladasom volt és antibiot szedtem. 1 héttel eltolta a peteerest, melyből a világon semmit sem ereztem. Nem lettem terhes.
2017. jan. 9. 20:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy válaszoltál.
2017. jan. 10. 08:26
 16/19 anonim ***** válasza:
örülünk 14-es, hogy te nem vagy terhes - de sajnos ez nem jelenti, ebből nem következik, hogy aki megszakítással ökörködik, az is biztosan nem az.
2017. jan. 10. 08:37
 17/19 anonim ***** válasza:
A pearl index szerint 8-27% os a teherbeesesi arany. A Gyk valaszoloi szerint ez az arany 100 %os,vagyis BARKI aki ide beír h megszakítással vedekezett, az egészen biztos hogy terhes lesz. Az ide írogatok nagy része a világot abszolút fekete-feherben latjak.. Megjegyzem, a helyesen alkalmazott megszakítás 8 %os,míg az óvszer 3..
2017. jan. 10. 09:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17-es nem érdekes, hogy mi van a pearl index szerint! aki teherbe esik annak 100% ez, és mindegy a statisztika!

Ha valaki ideír, hogy megszakítással közösült és kimarad a menstr., bizony az első gondolat, hogy teherbe esett. Nagyon ritka, hogy más miatt marad ki - itt sem érdekes a %, de a % a nullához közelít...

2017. jan. 10. 09:20
 19/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Ma délután újra csináltam tesztet

(Facelle) vizeletsugaras hát ez meg negatív. Én már nem értem? Pedig ez pisi is sárga volt és koncentralti.

2017. jan. 11. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!