Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondolhatok meg ettol terhesse...

Gondolhatok meg ettol terhessegre?

Figyelt kérdés
Mensi elott 5 nappal vettem eszre a barna es rozsaszin foltot a fehernemumon, ami ilyenkor sosem szokott lenni. A mensi 4 nap kesessel de megjott. Es most lassan eltelik 2 het es napok ota faj a hatam, derekam. Olvasok olyat, h. a mensi elso honapokban meg lehetseges.
2014. aug. 7. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Teszt??Ezt így senki nem fogja neked megmondani csodák vannak lesznek szóval írány a bolt..
2014. aug. 7. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolni bármire gondolhatsz, szíved joga. a teszt meg majd megmondja az igazat.
2014. aug. 7. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Olvastunk itt már érdekes dolgokat, sőt mondhatni "csodákat" is. Minden lehetséges. Szerintem is teszt.
2014. aug. 7. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:
A ket helyen a fajas nem mulik, de olyan ez a derek es hatfajdalom, mint amit mensi elott szoktam erezni. Teljesen olyan.
2014. aug. 7. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értem és akkor most szerinted??
2014. aug. 7. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Tehát 2 héttel vagy mezni után? Akkor kb félidőben vagy. A fájdalom utalhat az ovura is, lehet ovus fájdalkom is.
2014. aug. 7. 22:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen most vagyok a peteeres idoszakaban, de akkor soha semmi tunetem nem szokott lenni. Tegnap ejjel azt hittem nem birom ki, annyira belejott a fajdalom a hasam bal oldalaba, talan 2 percig is volt.
2014. aug. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!