Az én esetben gondolhatok terhességre?
Sok ízületi gyulladás miatt medrol 4mg szedek. És karácsonykor meg fáztam amire antibiotikumot kellett szednem. Megszakítással vedekeztünk. 4-5 kellett volna a havimnak jönnie. De semmi azóta sem. Tegnap délután csináltam egy xepil teszt csíkot, negativ volt.
Ügye nem lehetek terhes? Lehet az antibiotikum miatt késik?
Köszönöm szépen.
Miért ne lehetnél?
Szteroid mellett még nagyobb felelőtlenség nem védekezni.
De ha lehetnék terhes ennyi késés után már nem kellett volna pozitív lennie a tesztnek????
A fogamzásgátlóra allergiás vagyok. Eddig nem volt gond a megszakítással.
:(
Mivel a megszakítás NEM védekezés, eddig legfeljebb szerencséd volt.
De sem az antibotikum, sem a gyulladás elleni szer nem akadályozza meg a terhességet, legfeljebb ha így leszel terhes, akkor a gyerek lehet károsodott emiatt.
A negatív teszt nem jelet semmit, az még változhat.
De ennyire felelötlen módon nem szabadna szexelni. Az addig érthetö, hogy nem tdusz fogamzásgáltót szedni, de a barátod miért nem tud óvszert használni?
Egy délutáni x-epil tesztre nem adnék. Egyébként sem túl érzékeny teszt, még reggeli első vizeletből sem.
Használj pl facelle tesztet reggeli első vizeletből.
1. Van másfajta - kimondottan allergiásoknak való - óvszer, ez nem kifogás. (Vagy nem vagy elég nedves, és nem az óvszerrel van baj)
2. Az antibiotikumtól nem késik a menzeszed.
Sztem nem vagy terhes, de én csinálnék egy másikat is pl. Clearbule-val, vagy ami még megbízható.
Majd írd meg az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!