Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az én esetben gondolhatok...

Az én esetben gondolhatok terhességre?

Figyelt kérdés

Sok ízületi gyulladás miatt medrol 4mg szedek. És karácsonykor meg fáztam amire antibiotikumot kellett szednem. Megszakítással vedekeztünk. 4-5 kellett volna a havimnak jönnie. De semmi azóta sem. Tegnap délután csináltam egy xepil teszt csíkot, negativ volt.

Ügye nem lehetek terhes? Lehet az antibiotikum miatt késik?

Köszönöm szépen.

2017. jan. 9. 08:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetnél?

Szteroid mellett még nagyobb felelőtlenség nem védekezni.

2017. jan. 9. 08:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugy nem? Dehogynem!!! A megszakitas meg mindig nem vedekezes.
2017. jan. 9. 09:06
 3/19 A kérdező kommentje:

De ha lehetnék terhes ennyi késés után már nem kellett volna pozitív lennie a tesztnek????

A fogamzásgátlóra allergiás vagyok. Eddig nem volt gond a megszakítással.

:(

2017. jan. 9. 09:07
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
De miért!? miért? miért? miért nem védekeztek gumival, ha ilyen beteg vagy??? Szörnyű!
2017. jan. 9. 09:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a megszakítás NEM védekezés, eddig legfeljebb szerencséd volt.

De sem az antibotikum, sem a gyulladás elleni szer nem akadályozza meg a terhességet, legfeljebb ha így leszel terhes, akkor a gyerek lehet károsodott emiatt.

A negatív teszt nem jelet semmit, az még változhat.

De ennyire felelötlen módon nem szabadna szexelni. Az addig érthetö, hogy nem tdusz fogamzásgáltót szedni, de a barátod miért nem tud óvszert használni?

2017. jan. 9. 09:10
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,az igazság hogy tavaly mikor ki derült hogy allergiás vagyok a fogamzásgátlóra elkezdtük óvszert használni, de amilyen szerencsétlen vagyok attól is ki pirosodott és viszketett nekem.
2017. jan. 9. 09:15
 7/19 anonim ***** válasza:

Egy délutáni x-epil tesztre nem adnék. Egyébként sem túl érzékeny teszt, még reggeli első vizeletből sem.

Használj pl facelle tesztet reggeli első vizeletből.

2017. jan. 9. 09:18
 8/19 A kérdező kommentje:
Akkor még tesztelek. De az antibiotikum miatt nem késik ?
2017. jan. 9. 09:28
 9/19 anonim ***** válasza:

1. Van másfajta - kimondottan allergiásoknak való - óvszer, ez nem kifogás. (Vagy nem vagy elég nedves, és nem az óvszerrel van baj)

2. Az antibiotikumtól nem késik a menzeszed.

2017. jan. 9. 10:59
 10/19 anonim ***** válasza:

Sztem nem vagy terhes, de én csinálnék egy másikat is pl. Clearbule-val, vagy ami még megbízható.

Majd írd meg az eredményt.

2017. jan. 9. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!