Valaki segítene nekem a hőgörbémben?
eddig minden mérésnél(2hónapja mérem) a ciklus első felében nagyon cikk cakkos volt a görbém,sokat ugrált minden nap más érték volt. ebben a hónapban elkezdtem inni az inofolicot orvosom ajánlására mert nem volt előző hónapban peteérésem. nem tudom hogy ettől e vagy mástól,de a hőgörbém ebben a ciklusban nem ugrál,ciklus 8.napján vagyok és mindennap 36.5 a hőm. ez normális? biztos sokan értenek a görbékhez remélem valaki segít.
Nekem is ez az első inofolicos hónapom nekem sem ugrált az elején, aztán beindult, de sajnos nem volt ovum, vagy talán most van.... nem igazán tudom most mi a helyzet...
nem nagyon emelkedett a hőd ugyhogy lehet hogy nem volt ovud :/ előző hónapban nekem se volt és nekem is csak cover line körül volt a hőm ciklus 2.felében is.
akkor ez normális hogy ciklus első felében ennyire egyforma a hőm hogy mindennap ugyanannyi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!