Házasságon belül vagy inkább házasságon kívül vállalnál tudatosan gyermeket? És miért úgy?
Előző vagyok, most olvastam kommenteket.
Szerintem érzelmi háttere max annyi hogy elítélik sokan....de egyébként sztem házasság nélkül is ki lehet mutatni h velem/veled tervezi az életet, h szeret és h én/te vagyok/vagy a legfontosabb a számára....és ha tényleg szeret valaki NINCS szükség házasságra ahhoz h kimutassa.
Tehat kimutatja más formában...amit lehet egy házas ember nem tesz meg...érezhetem sokkal jobban szeretve magam házasság nélkül mint házassággal. Lehet h onnantól h elvett a férfi számára le van tudva a dolog...tudod h veled tervezi az életét azt csá (férfi mentalitás véleményem szerint).
Szóval az érzelmi háttért nem tudom minek fújják fel ennyire xD
A külvilágnak meg a gyermekvállalással is mutathatja h ő életem szerelme akivel egy életet tervezünk felnevelni. Sztem ezzel inkább kimutatható a komolyság mint egy szertartással...
A házasságot egyedül a jövőnk bebiztosítására tartom fontosnak, a többit mar csak a társadalmi nézetek miatt érzik az emberek.
Ez természetesen az én véleményem
A 2 nem függ össze nálam, vagyis ben feltétele egyik a másiknak.
DE nekem (nekünk) fontos a házasság, ezért amikor úgy éreztük, hogy stabil a kapcsolatunk, és késznek éreztük magunkat a házasságra, akkor összeházasodtunk.
Ekkor még mi nem álltunk gyerekre is készen így 4. Házassági évfordulónk előtt döntöttünk úgy, hogy jöhet a baba az évfordulón 6 hetes kismama voltam.
Szerintem azok, akiknek fontos a házasság, házasságban fognak gyereket vállalni ha tudatos. Akiknek nem, vagy csak 1 papírnak érzik, ők talán csak az egyszerűbb jogi helyzet miatt fognak házasságban gyereket vállalni tudatosan.
Belül
Mivel szerintem a házasság nem csak egy papír.
A párommal házasodnék ( házasodtam is)
Így értelem szerű, hogy a gyerekvállalás is lehet már házasság után.( Így is lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!