Házasságon belül vagy inkább házasságon kívül vállalnál tudatosan gyermeket? És miért úgy?
És kit érdekel, hogy mennyi válás van?
Aki összeházasodik, nem azért teszi ezt, mert valami garanciának véli azt, és azt képzeli, akkor 100%, hogy egymás mellett halunk meg...
Igen, van aki elválik, van aki felcsináltatja magát.
De egy normális pár, aki házasodni akar nem így áll a házassághoz. Persze aki eleve ellenzi az ezt sosem fogja megérteni. Teljesen felesleges a klaviatúrát püfölni.
Én nem szültem volna házasságon kívül.
Nekunk 20 eve, 21 evesen semmi vagyonunk nem volt:)
De ha mar a buta szolamok megerkeztek. Felenk az a mondas: csak a kutyak szoktak osszeallni egymassal.
Szerintem a házasság biztosabb...
mi nem házasodtunk össze, mert úgy voltunk vele hogy azt a pénzt inkabb a gyerek biztos jövöjere tesszük félre, de miutan megszületett a gyerek, szerettük vna, mert úgy éreztük így lesz teljes egész család. Olyan érzés mintha nem vennenek komolyan monket úgy hogy házasságon kívül született, de lehet csak en érzem így.
és azért biztosabb, mert nem tud kisemmizni, ha véletlen megkergül a születés után. Nekem a párom teljesen megváltozott miután a gyerek megszületett...soha nem járt el csavarogni, de miután meglett a baba folyton ment. Nem segített semmiben, pedig előtte segített. Lehet a hormonok miatt extra rosszul viseltem a dolgokat.
6 hónapos volt a picúr mire megint minden rendben lett.
Szóval ha véletlen nem sikerül a kapcsolat ìgy ahogyan terveztétek, akármennyire bízhatsz benne, lehet nem ismeri el hogy az a tiéd, vagy hogy neked is jár valami, viszont házasságból kilépve hivatalosan egyeztettek a vagyon megosztásról.
Ráadásul a vállás nem könnyű, 1 év de akár 5 év is eltelhet mire elválltok, és ezalatt azon vannak a hivatalos szeméyek, hogy csak a legvégső esetben váljatok el. tehát párterápiára küldenek, és indokokat kérnek a vállásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!