Pockooo kérdése:
Segitenétek? Nemtudom hanyadik dpo-nal tartok.
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de tényleg nem tudom. Ugyan is fogamzásgátlót szedtem ami rendszeres ciklust hozott nálam létre, viszont elötte rendszertelen volt. Tabletta szedéskor a ciklusom 28 napos volt. Attól tartok, most hogy abba hagytam, mivel babát szeretnénk, megint rendszertelen lesz. Elvileg ha 28 napos ciklusbol számolom december 23.-ikán volt ovum, viszont a méhnyaknyákom is figyelem, és gyakorlatilag ovus folyásom december 28.-ikán volt. Most nem tudom mikor érdemes tesztelnem, mert ezek szerint a menzim se jön meg a (nem)várt napra. Előre is köszönöm a válaszokat. :)2017. jan. 4. 18:17
1/3 anonim válasza:
Én a testem jelzésének hinnék.Dec.28 ☺
2/3 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, csak akkor sajna megint rendszertelen lesz a jelek szerint a ciklusom is :/
2017. jan. 4. 18:40
3/3 anonim válasza:
Az lehet,de legalább van peteérés és esély a terhességre! Hőmérőzés,ovu teszt is segíthet belőni az alkalmas napokat ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!