Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S segitenétek nemtudom...

Bogyo110 kérdése:

S. O. S segitenétek nemtudom baj van e?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom ma délután ugy 30cm magaságból legurult az ágyról hanyatt esett dupla szőnyegre nem sirt egészen estig jó kedvú volt majd este égtelenül elkezdett orditani megetettem evett is ivott is megmértem a lázát 38.5 volt végbélen keresztül!majd attam neki egy lázkupot most nyugottan alszik de még mindig elég meleg !nemtudom hogy vigyem aaz ügyeletre vagy várjak vele .Amugy még fogunk sincs bár kifehéredve sincs a foginye lehet hogy az lehet nemtudom mit tegyek!
2011. aug. 27. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem hányt az jó ! Hívd fel az ügyeletet ők megmondják mi a teendő esetleg ha menni kell azt is ha meg nem legalább megnyugszol !
2011. aug. 27. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:
felhivtam öket azt monták hogy semmi szükség arra hogy be vigyük mert még számtalanszor elő fog fordulni hogy esik borul a baba meg vizsgáltam a buksilyát nem látok rajt semmit se dudor se semmi csak akorr mitöl lehetet láza és mitöl üvöltött ennyire mert alapba még ennyire nem is sirt még 7 hónap alatt
2011. aug. 27. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
nyugi a fél éves kisfiam a kezemből ugrott ki kb. 1m magasból szét csúszott a koponyája, de lassan helyre állt és nem lett semmi baja voltunk vele orvosnál. Ha a lázát a kúp nem vinné le akkor fürdővel le tudod venni ez hatásos a kórházban is csinálják , rendes fürdető vizbe beleteszed a bébit és lassan vissza hütöd a vizet hideg vízzel nem fog tetszeni a kicsinek de a lázát leviszi! jobbulást nektek!
2011. aug. 27. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs összefüggés. Más miatt lázas.
2011. aug. 27. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam 9 hónapos, naponta kétszer beüti a fejét szekrénybe, ablakba, asztal oldalába, akkorát koppan, hogy a szívroham jön rám.

Ha idegesít, vidd majd el dokinak megmutatni, bár lehet, semmit nem csinál:-(

Viszont a lázat csillapítsd, ha nem megy le, akkor ORVOS!!!!

2011. aug. 27. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!