Facebookon is felszeretném anyukámat köszönteni Születésnapja alkalmából. De nem csak annyit szeretnék az idővonalára irni hogy ''Boldogat'' mint az átlag emberek. A fia vagyok. Csak nemtudom hogy tudnám elkezdeni ezt a levelet. Segitenétek?
lánya Kiszel Tündének az alábbi közhelyeket írta és meghatódást váltott ki.
simán te is kereshetsz a neten hasonlókat
"A KÖSZÖNTŐ
Drága Édesanyám!!!
Sokat gondolkodtam hogy mit írjak neked ma, mert a sok jót, amit 14 év alatt tettél velem, meghálálni nem lehet. Nem csak az Édesanyám, hanem a legjobb barátnőm is vagy!
Köszönöm, hogy minden reggel az ölelésed, és ahogy te mondanád, a "reggeli puszid" fogad!
Köszönöm, hogy mikor szomorú vagyok, te mindig fel tudsz vidítani!
Köszönöm, hogy mikor senkire nem számíthatok, te mindig ott vagy nekem!
Köszönöm, hogy mindig elnézed nekem a sok butaságomat, amiket (lássuk be) sokszor elkövetek...
Köszönöm, hogy feltétel nélkül tudsz szeretni!
És köszönöm, hogy még a legrosszabb napjaimon is meg tudsz nevettetni! Köszönöm, hogy büszke lehetek rád.!
Büszke arra, hogy nekem van a legaranyosabb édesanyám a földön!
És ahogy megígértem, örökre együtt leszünk, úgyhogy még 100x ennyi, és ilyen boldog születésnapot kívánok neked, édesanyám!
Isten éltessen sokáig, Szeretlek mindennél jobban!"
lehet, hogy csak egy idézetnek is örülne..
pl.
"Isten nem lehet ott mindenhol, ezért teremtett téged"
vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!