Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Facebookon is felszeretném...

Facebookon is felszeretném anyukámat köszönteni Születésnapja alkalmából. De nem csak annyit szeretnék az idővonalára irni hogy ''Boldogat'' mint az átlag emberek. A fia vagyok. Csak nemtudom hogy tudnám elkezdeni ezt a levelet. Segitenétek?

Figyelt kérdés

2015. dec. 22. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

lánya Kiszel Tündének az alábbi közhelyeket írta és meghatódást váltott ki.

simán te is kereshetsz a neten hasonlókat

"A KÖSZÖNTŐ

Drága Édesanyám!!!

Sokat gondolkodtam hogy mit írjak neked ma, mert a sok jót, amit 14 év alatt tettél velem, meghálálni nem lehet. Nem csak az Édesanyám, hanem a legjobb barátnőm is vagy!

Köszönöm, hogy minden reggel az ölelésed, és ahogy te mondanád, a "reggeli puszid" fogad!

Köszönöm, hogy mikor szomorú vagyok, te mindig fel tudsz vidítani!

Köszönöm, hogy mikor senkire nem számíthatok, te mindig ott vagy nekem!

Köszönöm, hogy mindig elnézed nekem a sok butaságomat, amiket (lássuk be) sokszor elkövetek...

Köszönöm, hogy feltétel nélkül tudsz szeretni!

És köszönöm, hogy még a legrosszabb napjaimon is meg tudsz nevettetni! Köszönöm, hogy büszke lehetek rád.!

Büszke arra, hogy nekem van a legaranyosabb édesanyám a földön!

És ahogy megígértem, örökre együtt leszünk, úgyhogy még 100x ennyi, és ilyen boldog születésnapot kívánok neked, édesanyám!

Isten éltessen sokáig, Szeretlek mindennél jobban!"

2015. dec. 22. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez nagyon jó.. :)
2015. dec. 22. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
de írd át mennyire csak tudod, mert lehet pont ezt már sokan ismerik
2015. dec. 22. 21:36
 4/4 anonim válasza:

lehet, hogy csak egy idézetnek is örülne..

pl.

"Isten nem lehet ott mindenhol, ezért teremtett téged"

vagy ilyesmi.

2015. dec. 23. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!