Látjátok ti is azt a halvány második csíkot?
2017. jan. 3. 10:39
21/28 Ronika86 válasza:
Nekem a nem várt napján már erősödött :) de ugye nekem valamiért nagyon hamar kimutatta :)
22/28 Ronika86 válasza:
En Most vagyok 6+3 h és már volt szó hang tegnap:) Jahrh. es 4.5 mm a kis szerelmünk:) Ezt az érzést mindenkinek kívánom:) én már túl vagyok 3mehenkivulin és végre most sikerült :) szurkolok nektek lányok
23/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Nem teszteltem , tegnap volt olyan érzésem hogy meg fog jönni , de nem jott , helyette Sűrű fehér folyas van ! Ha igy marad akkor holnap reggel tesztelek !
A derekam az fajdogal ... De nem ugy mint amikor megjön ... Hanem ugy mintha ra lenne kötve vagy 10 kilós plusz súly !
Ronika , Neked tiszta szívből gratulálok ! Kívánok neked minden jót !
Es gratulálok a Babadhoz !
Köszönöm mindenkinek a drukkot !
Írok holnap ha teszteltem !
2017. jan. 8. 09:38
24/28 Ronika86 válasza:
Köszönöm :) és nagyon várjuk a fejleményeket :*
26/28 anonim válasza:
Ez bizony pozitív! Nekem mindkét terhességem elején sokkal halványabb volt, mégis megszülettek a fiúcskák! Gratulálok!!!
27/28 anonim válasza:
az összes teszt totál negatív amit feltöltöttél de kívánom hogy ne legyen igazam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!