Ti látjátok a nagyon-nagyon halvány második csíkot? Időn belül jött ki, nagyon-nagyon halványan én látom.
Figyelt kérdés
Júl. 4-6. körül volt tojásfehérjés nyákom, alhasi szúrás, de lehet, hogy csak később volt peteérés( 8. körül is volt tojásfehérjés)?
Napokban nem várom,ált. 34-39 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a 38. napon, lehetséges, hogy még korai lett volna a teszt? X-epil egyébként. 3 napja mensis alhasi görcseim vannak, mint mielőtt meg szokott jönni, egyik mellem meg van duzzadva, fáj.
2016. júl. 21. 10:52
1/17 anonim válasza:
Sztem holnapután csinálj még egyet. Az X epil nekem nem csíkosodott olyan könnyen, a clearblue digitális ugyanakkor 2-3 hetet jelzett.
2/17 anonim válasza:
Hmm passzolom.. vmi van de nemtudom. Iszonyat halovâny
3/17 anonim válasza:
ha még csak a napokban nem várod..-akkor ez nagyon korai tesztelés volt!!
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor par nap múlva tesztelek ismét. Krémes feher folyasom is van, mensi előtt az nem szokott lenni nekem. Feltöltöm majd a tesztet :)
2016. júl. 21. 11:27
5/17 anonim válasza:
Szerkesztés nélküli képet tegyél fel, ezek így negatívak.
6/17 anonim válasza:
En a szerkesztett kepeket nem is szoktam vizsgalgatni. A pozitiv teszt az szabad szemmel, szerkesztes meg reflektor nelkul lathato. Tehat nekem ez negativ. Viszont drukkolok, hogy par napon belul egy szep pozitivat tudj feltolteni nekunk ide.
7/17 A kérdező kommentje:
2016. júl. 21. 12:30
8/17 anonim válasza:
Valami mintha...
Az enyem is ilyen volt.En eloben lattam de itt sokan negativnak mondtak.most 4hos a kis negativom ;)
Par nap es kiderul.
Drukkolok :)
9/17 anonim válasza:
Nem látok rajta semmit de X-epil helyett inkább rossmanos Facelle tesztet ajánlom. Nekem az X-epil full negatív volt mikor a Facelle erős pozitív. Néhány nap múlva ha nem jön meg akkor tesztelj. Drukkolok
10/17 A kérdező kommentje:
Most meg rózsaszínes folyásom van, gondolom akkor meg fog jönni..
2016. júl. 21. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!