Ti látjátok a nagyon-nagyon halvány második csíkot? Időn belül jött ki, nagyon-nagyon halványan én látom.
Júl. 4-6. körül volt tojásfehérjés nyákom, alhasi szúrás, de lehet, hogy csak később volt peteérés( 8. körül is volt tojásfehérjés)?
Napokban nem várom,ált. 34-39 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a 38. napon, lehetséges, hogy még korai lett volna a teszt? X-epil egyébként. 3 napja mensis alhasi görcseim vannak, mint mielőtt meg szokott jönni, egyik mellem meg van duzzadva, fáj.
Az utolsónak van igaza!
A pozitív tesztet nem kell nézegetni, meg negativba tenni.
Az látszik és kész!
És nem volt korai a teszt. Facelle 2-3 nappal a ciklus vége előtt egyértelmű választ ad.
A nem negatív képen teljesen egyértelmű, hogy semmi sincs. A szerkesztett képen szerintem a hcg reagens anyagot látod pozitívnak.
Egyébként olyan is van, hogy tényleg pozi, de az elindult folyamat végül mégis megszakad. Ezért a mensi időpontja előtti pozit még nem szabad biztosra venni.
Új hónap új esély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!