Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti látjátok a nagyon-nagyon...

Ti látjátok a nagyon-nagyon halvány második csíkot? Időn belül jött ki, nagyon-nagyon halványan én látom.

Figyelt kérdés

Júl. 4-6. körül volt tojásfehérjés nyákom, alhasi szúrás, de lehet, hogy csak később volt peteérés( 8. körül is volt tojásfehérjés)?

Napokban nem várom,ált. 34-39 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a 38. napon, lehetséges, hogy még korai lett volna a teszt? X-epil egyébként. 3 napja mensis alhasi görcseim vannak, mint mielőtt meg szokott jönni, egyik mellem meg van duzzadva, fáj.

[link]

[link]

2016. júl. 21. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gondolom..:/
2016. júl. 21. 18:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem értem a reggeli tesztet, amin élőben simán látható volt a halvány pozitív..
2016. júl. 21. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem pozitív... Azt nem kell majd mikroszkóppal meg photoshoppal keresned.
2016. júl. 21. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Az utolsónak van igaza!

A pozitív tesztet nem kell nézegetni, meg negativba tenni.

Az látszik és kész!

És nem volt korai a teszt. Facelle 2-3 nappal a ciklus vége előtt egyértelmű választ ad.

A nem negatív képen teljesen egyértelmű, hogy semmi sincs. A szerkesztett képen szerintem a hcg reagens anyagot látod pozitívnak.

Egyébként olyan is van, hogy tényleg pozi, de az elindult folyamat végül mégis megszakad. Ezért a mensi időpontja előtti pozit még nem szabad biztosra venni.

Új hónap új esély!

2016. júl. 21. 20:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen, csak nalam a mensi kimaradasanak idopntja sem biztos, mert változik alt. a ciklusom 35-39 nap kozt, bar a peteeres időszakát mindig erzem. Majd a kov honap :)
2016. júl. 21. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Az se igaz, h mindenkinek leugrik a második csík azonnal. Nagyon sokan vannak, akik nagyon halványat tesztelnek, mert a HCG szint még alacsony. Próbálj újat és drukkolok!
2016. júl. 21. 23:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Most mar nem tesztelek, megjott rendesen. :/
2016. júl. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!