Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok ti is azt a halvány...

Látjátok ti is azt a halvány második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

A válaszokat előre is köszönöm !

2017. jan. 3. 10:39
1 2 3
 11/28 Ronika86 ***** válasza:
Bizony, nekem ugyanígy kezdődött :) senki nem látta csak aki akarta :) én halkan gratulálok :) mikor kellene meg jönnie ? Nekünk ez a kis halvány teszt volt a karácsonyi ajándékunk de, vérben már 81 volt a hcg :) Nagyon szurkolok neked :)
2017. jan. 4. 07:54
 12/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló!Neked hány nap késésnél erősödött a teszt?
2017. jan. 4. 08:23
 13/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

HÁT A Ciklusom változó eléggé. Most van körülbelül a nemvárt ideje !

Ma DÉLELŐTTI (NEM REGGELI ) tesztem :

[link] facelle

[link] xepil

Még egy kép a tesztekről:

[link] facelle

[link] xepil .

Mi a véleményetek ???

Nálatok mi a szitu ?

Én is drukkolok Mindenkinek !

:)

2017. jan. 4. 11:19
 14/28 A kérdező kommentje:
megbízható a facelle teszt egyébként ?
2017. jan. 4. 11:48
 15/28 anonim ***** válasza:

Nekem a facelle ot nappal a nemvart elott mar nagyon jol lathato pozitiv volt (hogy miert teszteltem olyan koran, abba most ne menjunk bele).

A tesztjeid meg mindig eleg keteselyesek. Par nap mulva kiderul, pozitiv-e vagy sem.

2017. jan. 4. 12:32
 16/28 A kérdező kommentje:

szia ,

köszi a válaszod.

Igen tudom hogy kétesélyes, úgyhogy nincs mit tenni, mint várni, most nem fogok már tesztelni, majd csak a hétvégén, ha addig nem jön meg.

Köszi a válaszod !

2017. jan. 4. 13:23
 17/28 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

A tegnapi teszteden inkabb latszott valami, mint ezeken.

De ha jol ertelmezem, akkor nem reggeli elsobol teszteltel. Ha igy van, akkor nem is igazan ertem, hogy miert nem, ha a tegnapi olyan halvany volt, akkor ma napkozbeni vizeletbol nem igazan volt esely erosebbre.

Ezeket a teszteket nem ismerem, en nem vart elott 3 nappal teszteltem pozitivat az egyik terhessegemnel clearblue-val, de reggeli elso vizeletbol. Az egyertelmuen pozitiv lett.

Legy most kicsit turelmesebb, varhatnal 2 napot az ujabb teszttel, de ha esetleg csak holnapig birod, akkor is a reggeli elso vizeletet hasznald hozza szerintem.

2017. jan. 4. 14:44
 18/28 A kérdező kommentje:

szia !

Köszi a válaszod !Teljesen igazad van... le kell nyugodjak... ezért most kicsit leállok a teszteléssel.

írok amint van változás írok :)

2017. jan. 4. 16:41
 19/28 anonim ***** válasza:

Ok, majd irj.

Drukkolok!

2017. jan. 4. 17:29
 20/28 anonim ***** válasza:
miújság azóta? teszteltél?
2017. jan. 7. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!