Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátság extrákkal kapcsolatbó...

Barátság extrákkal kapcsolatból lehet terhes vagyok? 18/L

Figyelt kérdés
Ő 21.Fősulin tanul igy ritkán tudjuk összehozni.Megbeszéltük hogy nincs köztünk több.Neki is jó meg nekem is.Csak még nem kezdtem el gyógyszert szedni mert nem kapcsolatban vagyok.Viszont a gumit nem szereti,meg nekem is rossz volt ugy.Most legutóbb dec.15-én jött meg és 23-án volt szex.Nagyon felizgultunk mindketten és nem is törödtünk azzal hogy belém élvezett.Csak ő is a legvégén kapcsolt.De gondoltuk egyetlen alkalomból csak nem lesz gond.27 napra szokott megjönni egyébként.Vagyis most 10.-én kéne.
2017. jan. 2. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Szerinted,hogy készülnek a gyerekek? Elárulom: védekezés nélküli szexszel!!

Szóval,nem.is értem miért kérdés,hogy ha a pasikád televert,te meg nem szedsz tablettát,akkor bezony lehetsz terhes!

2017. jan. 3. 06:39
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Nyugodj meg, egyáltalán nincs okod aggodalomra. Neked is biztos mondták szüleid, hogy akkor lesz kisbaba, ha egy házaspár nagyon szereti egymást. Szóval titeket ez a veszély nem fenyeget, teljes mértékben megnyugodhatsz.

Gondolom, alkalmi szexkapcsolatban ezért is dugtok rendszeresen védekezés nélkül. (Az időben kiveszi nem sokat ér, kb. fele akkora esélyed lesz teherbe esni, de ez nem fog vigasztalni, ha sikerült.)

2017. jan. 3. 07:33
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Bocs, de azért igen ostoba dolog egy szexkapcsolatban óvszer nélkül dugni, az a betegségek ellen is védene. Én amikor terhes lettem, abban a hónapban egyszer szexeltem a férjemmel, így is nagyon jól teherbe lehet esni.
2017. jan. 3. 09:24
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Mondd el a fiúnak mihamarabb, ha terhes vagy! Azt ìrod, barátok vagytok, akkor biztos nem lesz neki probléma,h becsúszott egy kis extra és emiatt félbe kell hagynia a fosulit és elmenni árufeltöltönek. A gyerektartast fizetnie kell a gyerek felnottkoraig, de o biztos veled marad, ne félj,hisz barátok vagytok :D
2017. jan. 3. 09:44
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Ezért mondom hogy a szexhez 'jogosítvány' kellene!

Szerinted mennyi idő kell 1 babához?

1 pillanat! Nem úgy van hogy pl 5 védekezés nélküli szexből adódik össze!

Mi a kapcsolatunkat kezdtük 1 védekezés nélküli aktussal, kb 36 órával később vettem be esemény utánit, épp oviban van a gyermekünk... 😸

2017. jan. 3. 10:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Hogy neki miért jó, azt értem, de hogy neked miért, az nem...

Az extrán a korona egy gyerek vagy egy abortusz lesz. Na pont eddig fog tartani az a fene nagy barátságotok... Ha gyerek lesz, ő lép le, ha abortusz, akkor meg te.

2017. jan. 3. 11:37
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

En mar nem mondok semmit mert minden napra jut 5 ilyen kerdes! Pusztan csak kivancsisagbol kerlek, hogy ird majd meg, hogy terhes lettel e!:)

Amugy tenyleg minden gyerek 1 alkalombol fogan, egyetlen himivarsejttol!;))

2017. jan. 3. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Majd jön extraként a gyerek, nyilván ezt jelenti a kifejezés. Rájöttem.
2017. jan. 3. 13:35
 19/19 anonim válasza:

Két dolgot érdemes mérlegelned.

1. Ha veszünk egy tankönyvi ciklust, akkor a peteérési szakasz első napján voltatok együtt. Ezen a napon - elméletileg - nem foganhatsz meg.

2. Az életben nincsenek tankönyvi ciklusok. Szélsőséges esetben akár még a menzesz ideje alatt is meg lehet foganni. Azt mondod nagyon felizgultál, esetleg több orgazmusod is volt, ami pedig fokozza az ovuláció esélyét. Gondolom, nem is mostad ki a hüvelyed és ebben az esetben a spermiumok még valóban akár 2-3 napig életképesek illetve bejutva a méhűrbe, akár még tovább is (5-7 napig) - a hüvelyed savasságától és a partnered spermiumszámától, azok életképességétől, egészségétől függően. Összességében tehát simán megfoganhattál 23-án vagy azt azt követő hét napon bármikor.

2017. jan. 3. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!