SOS! Lehet terhes vagyok?!
És miből gondolod h el is ment a baba?
Van akinek a terhesség elején megjön a menszie.
Nekem is megjött még abban a hónapban mikor terhes lettem.
Szerintem csinálj még egy tesztet.
Hát ez így egy orosz rulett... Előbb- utóbb ebből így baba lesz! S, hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, ez bekövetkezhet akár már most is!
Ha úgy gondoljátok, hogy ha esetleg megfogan, szeretnétek megtartani; akkor nyilván nincs ezzel gond.
Ha viszont nem; akkor nem értem, hogy két felnőtt embernek hogy lehet ennyi esze! A férfi is ugyanúgy felelős- nyilván; de a következményeket csakis te fogod viselni! Ha a gumi esetleg nem elfogadható nektek; akkor miért nincs legalább neked annyi eszed, hogy elmész az orvoshoz és feliratsz gyógyszert?!
És ha a barátod nem vigyáz rád kellőképpen, akkor nem is szeret igazán...
Ha rendszeres szexuális életet élsz, mi a jó francnak nem íratsz fel tablettát?! Most szerencséd volt, de legközelebb nem lesz.
(A tesztet meg kell ismételni 1-2 hét múlva, mert lehet, hogy nem ment el az a gyerek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!