Mennyi esélye van annak, hogy a barátnőm terhes?
2017.01.01 02:30 körül ittasan szexeltem a barátnőmmel és mikor már elélveztem észrevettük, hogy a gumi(Durex) lyukas volt.2016.12.27.-én jött meg neki és 6-7 napig szokott tartani a menzesze. Mikor szexeltünk akkor is vérzet kicsit, de mivel ittasak voltunk és szilveszter is volt, így úgy gondoltuk, hogy nem érdekel minket és szexelünk egyet.
Barátnőm úgy gondolja, hogy mivel még 'megvolt' neki, ezért nem lehet semmi baj, ezért nem is akar esemény utánit bevenni. Na most mennyi esélye van annak, hogy mégis terhes?
A barátnődnek nő létére illene tudnia ezeket!
Menstruáció előtt, ALATT, után, BÁRMIKOR teherbe lehet esni!
Persze olyankor kevesebb az esélye, de szerintem ha mégis 'bekapja a legyet' ez nem fogja vígasztalni!
Az esemény utánival meg nem árt sietni, mi menstruáció előtti napokban nem védekeztünk, konkrétan szombat este, a hétfőn reggel bevett tabletta pedig már későinek bizonyult, most próbálom alvásra bírni a lányomat...
Mivel a spermiumok akár 3-5 napig is életben maradhatnak a baratnodben, simán megvárhatják az ovulaciot.
Minél fiatalabb a nő, annál kiszamithatatlanabb a ciklusa.
Ne kockáztassatok! Igaz, macerás feliratni az esemény utanit, meg hormonbomba, stb. Viszont egy abortuszt intézni sokkal bonyolultabb, és jobban meg is terheli a lány szervezetét. Ez nem lottó, hogy vagy bejön, vagy nem.
Most induljatok a tablettaért!
Őszintén tiszta szívből babát kívánok a barátnődnek! Aki ennyire ostoba megérdemli!
Az a baj, hogy ha most nem lett "baj" nem fog tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!