Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Párommal december elején voltunk együtt, de kicsit későn került fel az óvszer. Nem élvezett el, annyitól alkalma sem lett volna rá, valamint a menstruációs naptáram szerint a teherbeesés esélye alacsony volt
Ennek ellenére félek, mert bár közvetlenül karácsony előtt véreztem, a szokásos 7 nap helyett alig 5 napig tartott.
Olvastam, hogy a terhesség bizonyos szakaszaiban, különösen a beágyazódás fázisában jelentkezhet maximum 5 napig tartó vérzés, továbbá, hogy a terhesség első jelei közé tartozhat a nagy mennyiségű hüvelyfolyás, ami szintén fennáll.
Szerintetek valószínű, hogy terhes vagyok?
Köszönöm szépen a normális válaszokat!
Előváladéktól is teherbe lehet esni.
Egyébként köszönöm a választ! :)
EZ igaz,bocsi,az elovaladektol is teherbe lehet esni! De ha megjott,es nem voltal abban a "veszelyes zonaban" a naptar szerint,akkor nem vagy terhes. Termeszetesen barmikor teherbe lehet esni,de ha megjott ninca ok aggodalomra.
Elso voltam
Kellemes estet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!