Mennyi esélye van annak, hogy a barátnőm terhes?
2017.01.01 02:30 körül ittasan szexeltem a barátnőmmel és mikor már elélveztem észrevettük, hogy a gumi(Durex) lyukas volt.2016.12.27.-én jött meg neki és 6-7 napig szokott tartani a menzesze. Mikor szexeltünk akkor is vérzet kicsit, de mivel ittasak voltunk és szilveszter is volt, így úgy gondoltuk, hogy nem érdekel minket és szexelünk egyet.
Barátnőm úgy gondolja, hogy mivel még 'megvolt' neki, ezért nem lehet semmi baj, ezért nem is akar esemény utánit bevenni. Na most mennyi esélye van annak, hogy mégis terhes?
17, én is 17 vagyok.
Aztért ennyire biztos a dologban, mivel egészgéügyire jár és ott azt tanították, hogy menzesz közben és utánna szinte nem lehet teherbe esni. Vagyis ő ezt mondta, hogy ezt tanították, ez van neki leírva :)
En a 7 ciklusnapon estem teherbe, azaz a menses utáni napon. Évtizedek óta szabályos, 28 napos ciklussal, nem 17 évesen, még szabálytalan ciklus mellett, mint amilyen a baratnod.
Millió ilyen példa van, akár itt a gyk -n is. De ti szerettek veszélyesen élni, gondolom. Csak az a szomorú, hogy egy másik ember életével szorakoztok. ...
A szinte nem egyenlő a biztossal!
Ilyen ember ne akarjon már az egészségügyben dolgozni aki ezzel sincs tisztában! Az ilyen ostobának őszintén pozitív tesztet kívánok!!
Jesszus, mennyi frusztrált ember. A kérdező 17 éves kamasz gyerek. Véletlen volt, nem hülyék, védekeztek, baleset volt... Nektek még sosem volt babaparátok? Felnőtt, érett emberekkel is előfordul és emiatt azt mondani, hogy ostobák és remélitek, hogy összejön a gyerek... Hát gratulálok...
Kérdező: Ha már nemi életet éltek, akkor a barátnődnek egyébként is javasolt időnként nőgyógyászati kontrollra menni. Ettől függetlenül javaslom, hogy csináljatok terhességi tesztet mikor már aktuális lesz és kimutatható a terhesség. És ne feledjétek: spontán peteérés bármikor előfordulhat, a ciklus bármely napján, így bár van amikor technikailag kicsi rá az esély, mégis összejön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!