Ha vkinek 13mm vastagságú a méhnyálkahártyája az babát jelent vagy azt h már régóta nemjött meg?
Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 09:34
1/7 anonim válasza:
Szia! Mióta késik? A 13 mm az elég jó, nekem 14 volt 5 nap késés után és + tesztekkel mikor voltam a dokinál. Tesztet csináltál? Mert érdemes lenne!
2/7 A kérdező kommentje:
hát nekem augusztusban volt meg utoljára de nem akkor eshettem teherbe sztem olyan 3 hete ma jön meg a labor nagyon izgulok ba tesztjeim negatívak lettek csak a méhnyálkahártyám vastag szted mi lehet nagyon izgulok
2008. okt. 8. 09:41
3/7 anonim válasza:
Lehetsz terhes,a tesóm is így volt,hogy rendszertelen volt a mensije,3 hónap kimaradt neki,de csak 1 hónapos terhes volt.Szaladj le a gysztárba egy tesztért!
4/7 anonim válasza:
Akkor várd meg a laboreredményt mert ennél többet sajnos nem tudok mondani, megértem hogy izgulsz én is izgulnék! Majd írd meg hogy mi lett!!!! Drukkolok!
első v.
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg baba van a dologban! A teszt sajnos nem mindenkinek mutatja ki a pozitívat ha terhes! Nekem anno mikor elmentem dokihoz 10 mm vastag volt és most 31 hetes pocis vagyok! Nagyon drukkolok neked!!!
6/7 A kérdező kommentje:
most tudtam meg a vérvétel eredményét a hcg kevesebb mint 1.2 akkor most mi van?
2008. okt. 8. 10:41
7/7 anonim válasza:
Szia. Akkor sajnos nincs baba. Sajnálom. Ilyenkor már elég magasnak kellene lennie. Ne keseredj el, majd legközelebb, viszont menj el a dokihoz hogy nézzen meg miért nem jött meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!