A 6.7mm vastagságú méhnyálkahártya normális vagy vékony?
Köszönöm a gyors válaszokat!
7 évig szedtem fogigátlót, múlt év októberében hagytam rá, azóta vitaminokat szedek.Remélem ezek segítenek majd...
Szia!
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy én is októberben hagytam abba a gyógyszert és én is 7 évig szedtem. Érdekes hasonlóság! De sajnos nekem még a tiédnél is vékonyabb a nyálkahártyám félidőben. Sok sikert, szorítok neked!
Köszönöm szépen és Neked is sok sikert!
Te milyen gyógyszert szedtél? Én Mercilont szedtem,elejétől fogva semmi problémám nem volt vele.
Szia!
Utoljára Yadine-t szedtem. A gyógyszerrel nekem sem volt bajom, sőt. Annak idején én pont a rendszertelen mensi miatt kezdtem fogamzásgátlőt szedni. Azóta kiderült, hogy ezzel egyáltalán nem oldottam meg ezt a problémát. Most abban reménykedem, hogy lassan megindul magától (egy kis Premens segítségével) és beáll rendszeresen, mert ugye ettől is függ ez a nyálkahártya dolog... De úgy néz ki alakul, mert az előző 66 napos ciklusom után ma végre a 28. napon peteérésem van. Csak ma sajnos apa nincs itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!