Párommal babát tervezünk. Május 2-3-ra nem vártam. Azóta sem jött meg, viszont lassan egy hete mintha meg lenne duzzadva a méhem, és mintha lentebb is lenne?!
szia!
Szerintem várj még 1-2 napot..lehet, hogy csak a nagy izgalomtól késik..nekem is ezt "csinálta"..teszteltem..negatív lett :-((...másnap reggelre megjött!sajnos..
de remélem neked nem így lesz!
Drukkolok!
A doki nem vizsgált meg uh-n? Csak vizeletet nézett?
Elképzelhető, hogy van ott vki! :)
Én írtam pár napja, hogy hasonló helyzetben vagyok, de nekem ma megjött sajnos!:( Drukkolok hogy neked ne jöjjön meg most jó hosszú ideig! :) Irj majd hogy mi volt!
Nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze neked, azonban új hónap, új esély, új remény!!! :)
Nem csinált UH-ot, hiszen ha terhes vagyok, akkor is nagyon fiatal a terhesség, a vizelet pedig ha van baba, 100%-osan kimutatja. :) A doki mondta, hogy nagyon korán végeztem a tesztet, úgyhogy majd kiderül, de nem akarom beleélni magam (bár már lehet, hogy késő).
Mindenképp megírom hétfő este, hogy mi volt az eredmény. :)
Azért még írd meg holnap hogy i volt a vizelet eredmény!
Állítólag lehetsz attól még terhes mert mejön. Van némi %os esély rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!