Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj lehet? 1 hete csináltam...

Baj lehet? 1 hete csináltam egy clearblue tesztet. Azt mutatta hogy 2-3 hetes. Ma nagy örömmel csináltam egy másikat abban a nagy boldogságban hogy már 3+ fog mutatni. De ma is 2-3 mtat.

Figyelt kérdés
Baj lehet? Időpontom 10 nap mùlva van orvoshoz. Addig megőrülök az aggodalomtol hogy baj lehet e....valaki tapasztalt esetleg ilyet? Megmaradt a baba?
2016. dec. 27. 10:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, ami veled történt. De a teszt nem mutathatott semmit, ez egy véletlen volt. A clearblue teszt nem diagnosztikai vizsgálat, csak egy otthonra kapható terhességet jelző teszt, kevésbé koncentrált vizeletnél kevesebb hetet mutat, össze sem hasonlítható mondjuk egy vérvétellel. A te elözményeiddel másik nőgyógyászt és sokkal szorosabb megfigyelést tudok javasolni és semmiképpen se ilyen bolti tesztekre alapozzál, mert nem mutatják ki ha baj van, nem is ez a dolguk, a dobozra is rá van írva.
2017. jan. 18. 09:43
 22/25 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Velem is előfordult egyszer hasonló, szörnyű érzés. De én is tudtam, hogy valami nincs rendben, nem erősödtek a tesztek, bár én kaptam progeszteront, de valószínűleg nem tudott rendesen beágyazódni. :( De én ezt éreztem, egy nő megérzi, ha baj van, ahogy te is érezted. A következő pozitív tesztnél egyből doki. Nekem is mondták mindig, hogy ne menjek korán, mert még úgysem lesz szivhang. Harmadik babánkat várom, de ahogy pozitívak lettek a tesztek, telefon és pár nap múlva dokinál voltam. Szivhang egyszer sem volt, de azt láttuk, hogy ott van, jó helyen van, aztán két hét múlva mentem újra. Kibirtam, sőt. Örültem, hogy ismèt látom a babámat. Keress egy rendes dokit, aki odafigyel rád, és meglátod, jönni fog az a baba. :) Sok erőt addig is hozzá.
2017. jan. 18. 10:06
 23/25 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon sajnalom, es sajnos ez peldaerteku eset arra, hogy cumisuveg marka tanacsot lehet kerni interneten keresztul, aggaszto egeszsegugyit viszont csak orvostol, vizsgalattal. Sokszor az itt kapott tanacsok felhergelnek es paraztatnak egy egeszseges szitut, sokszor meg elbagatellizalnak egy komolyan veendot.

Mielobbi felepulest es minden jot!

2017. jan. 18. 11:45
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat. Igyekszem összeszedni magam.....de nehezen megy...😣😐
2017. jan. 18. 11:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Sok erőt kívánok neked a jövőben, nagyon sajnállak, kitartás!
2017. jan. 18. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!