Baj lehet? 1 hete csináltam egy clearblue tesztet. Azt mutatta hogy 2-3 hetes. Ma nagy örömmel csináltam egy másikat abban a nagy boldogságban hogy már 3+ fog mutatni. De ma is 2-3 mtat.
Igyál palástfű teát az első 12 hétben, serkenti a progeszteron termelést. Csodálom, hogy a dokid ilyen előzményekkel nem írt neked automatikusan progeszteron pótlást.
Ennél többet nem tehetsz. De én a helyedben elmennék másik orvoshoz, aki ennél lelkiismeretesebb!
Pont tegnap du csináltam meg egy tesztet kiváncsisagkepp mert maradt még egy utolsó. Halványabb csíkos lett mint a 13-ik dpo-n. 8 hetes vagyok és minden rendben. A tesztek arra jók, hogy ki mutassak a terhességet és ennyi:) Ne tesztelj mert ahogy korábban írtak bőven lesz miért aggódni. Elhiszem, hogy félsz, nekem is volt már 2 vetelesem (5 ill 7 hetesen).
Verzesre gondolom kaptál gyógyszert , pihenj sokat és csak arra gondolj, hogy most minden rendben lesz!
Gratulálok ! N.
Pozitív teszt után a hőmérésnek sincs sok értelme.Csak idegesíted magad azzal is.
Én is felkeresnék egy másik orvost ilyen előzményekkel aki foglalkozik is veled.Amikir véreztem engem hetente ultrahamgoztak h minden rendben van e.
Én azt nem értem, hogy miért egyszer mértek hcg-t. Az alig jelent többet, mint egy teszt. Kétszer kellett volna, 2 nap eltéréssel, amikor a hcg-nek minimum duplázódnia kellett volna.
Egyébként sajnos a vérzés és a hő leesése nem jó jel. Ha már 3 babát elvesztettél, biztos tudod, de azért leírom, hogy a missed ab-hoz sokszor még vérzés meg görcs se kell. Tapasztalat. :(
Azért remélem, sikerül neked, de igazuk van a többieknek, hogy ilyen előzményekkel már rég kellett volna progeszteront kapnod. A pozitív teszttől azonnal. Egyébként vizsgálták, mi lehet a baj? Mert 2 sikertelen terhesség után már ezt is kellett volna, mert egy véletlen még van, 3 már nem igazán... Ne haragudj, hogy ezt írom.
Én a helyedben sos keresnék egy magánrendelést, ahol azonnal csinálnak uh-t, és ha szükséges, adnak hormonpótolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!