Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj lehet? 1 hete csináltam...

Baj lehet? 1 hete csináltam egy clearblue tesztet. Azt mutatta hogy 2-3 hetes. Ma nagy örömmel csináltam egy másikat abban a nagy boldogságban hogy már 3+ fog mutatni. De ma is 2-3 mtat.

Figyelt kérdés
Baj lehet? Időpontom 10 nap mùlva van orvoshoz. Addig megőrülök az aggodalomtol hogy baj lehet e....valaki tapasztalt esetleg ilyet? Megmaradt a baba?
2016. dec. 27. 10:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Sajnos vèrzesem az volt. De elmult. Csinaltak egy hcg vèrzesztet es ennyi. 510 lett az eredemèny. Ez volt 22.èn. annyit mondtak Januar 3.àn uh. Ennyi.
2016. dec. 27. 12:23
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
A verzes a sosem jó, de reméljük nem lesz semmi baj, de tesztet tényleg ne csinálj többet , értelmetlen, főleg azért is mert ha tegyük fel elhalt a terhesség, akkor is megmarad a hcg a szervezetben hetekig. Tehát ez egyáltalán nem mérvadó. De nem lesz semmi baj és jövőre már babáztok!
2016. dec. 27. 12:25
 13/25 A kérdező kommentje:
Amit nem irtam hogy ami aggaszt. Ma reggelre leesett a hőmèrsèkletem is. Bár ennek nem jelentettem nagy jelentősèget. De olvasgattam hogy ez sem tùl jò. Nagyon szeretnènk ezt a babàt!!!
2016. dec. 27. 12:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Igyál palástfű teát az első 12 hétben, serkenti a progeszteron termelést. Csodálom, hogy a dokid ilyen előzményekkel nem írt neked automatikusan progeszteron pótlást.

Ennél többet nem tehetsz. De én a helyedben elmennék másik orvoshoz, aki ennél lelkiismeretesebb!

2016. dec. 27. 12:40
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap du csináltam meg egy tesztet kiváncsisagkepp mert maradt még egy utolsó. Halványabb csíkos lett mint a 13-ik dpo-n. 8 hetes vagyok és minden rendben. A tesztek arra jók, hogy ki mutassak a terhességet és ennyi:) Ne tesztelj mert ahogy korábban írtak bőven lesz miért aggódni. Elhiszem, hogy félsz, nekem is volt már 2 vetelesem (5 ill 7 hetesen).

Verzesre gondolom kaptál gyógyszert , pihenj sokat és csak arra gondolj, hogy most minden rendben lesz!

Gratulálok ! N.

2016. dec. 27. 13:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szèpen köszönöm a sok megnyugtato valaszt. Aranyosak vagytok!!!! Igyekszem lenyugodni.🤗
2016. dec. 27. 13:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Pozitív teszt után a hőmérésnek sincs sok értelme.Csak idegesíted magad azzal is.

Én is felkeresnék egy másik orvost ilyen előzményekkel aki foglalkozik is veled.Amikir véreztem engem hetente ultrahamgoztak h minden rendben van e.

2016. dec. 27. 14:11
 18/25 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért egyszer mértek hcg-t. Az alig jelent többet, mint egy teszt. Kétszer kellett volna, 2 nap eltéréssel, amikor a hcg-nek minimum duplázódnia kellett volna.

Egyébként sajnos a vérzés és a hő leesése nem jó jel. Ha már 3 babát elvesztettél, biztos tudod, de azért leírom, hogy a missed ab-hoz sokszor még vérzés meg görcs se kell. Tapasztalat. :(

Azért remélem, sikerül neked, de igazuk van a többieknek, hogy ilyen előzményekkel már rég kellett volna progeszteront kapnod. A pozitív teszttől azonnal. Egyébként vizsgálták, mi lehet a baj? Mert 2 sikertelen terhesség után már ezt is kellett volna, mert egy véletlen még van, 3 már nem igazán... Ne haragudj, hogy ezt írom.

Én a helyedben sos keresnék egy magánrendelést, ahol azonnal csinálnak uh-t, és ha szükséges, adnak hormonpótolást.

2016. dec. 27. 16:42
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen kiderült a baj. Pàrommal van egy kis gond. De nost annyira biuok a babànkban...de mindenkepp keresünk màsik orvost. Köszönöm.
2016. dec. 27. 17:21
 20/25 A kérdező kommentje:
Sajnos jol ereztem a bajt a teszt miatt h nem valtozott...mehen kivuli terhessegem volt. Ki kellett vrnni a petefeszkem...szval ha jobban aggodok akkor elöbb eöjutok dokihoz mashoz es qkkor meg marad a petefeszkem...de mindenki annyira nyugtatott hogy jajj hat ezek csak tesztek...lehet hogy csak tesztek...de igazat beszeltek sajnos....😣
2017. jan. 18. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!