Ez lehet a clostitól? Lehet összezavarta a hormonháztartásom?
Figyelt kérdés
clostit szedtem és meg jött a menzeszem de már 12 napja tart. ez volt a mult hónapban is akkor is 12 napig volt meg. Megnézett ultrahangon a doki de azt mondta nincs semmi baj. Most holnap megint megyek hozzá. Miért lett ilyen hosszú a ciklusom? Baj lehet?2010. máj. 3. 09:42
1/6 anonim válasza:
Nekem is más a Clostitól a mensim. A 24 napos ciklusomat kitolta 28 napra, és más is lett. Előtte fájt a derekam, és erősebb lett a vérzés is, első éjjel nem is aludtam annyira görcsöltem.:((
Nekem ezt okozta.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor neked sem volt jó. Nekem meg kitolta 14 nappal meg sokkal tovább meg van.
2010. máj. 3. 12:50
3/6 anonim válasza:
A mensi 2-napjától 5 napig napi 2 szemet vettem be, reggel egy és este is. Aztán a ciklus 15-25. napjáig pedig Duphastont. Most a 3. hónapba nem is kezdtem bele, picit szünetelek, mert vérzés előtt fájt mindenem, és erősebb is lett a vérzés nagy görcsökkel.:(
4/6 A kérdező kommentje:
Hát az nem jó. De engem meg az idegesít hogy sokáig meg van tőle. Nektek nincs?
2010. máj. 3. 12:58
5/6 krisztina24 válasza:
Szia! Nekem 2 napig tartott a menses az első Closti kúra után,de mint a többi válaszolónak, iszonyatos görcseim voltak...nagyon fájt..de "csak" 2 napig tartott a menses. Nemrég fejeztem be a második kúrát is.
6/6 anonim válasza:
Nekem is most kellett volna kezdenem a 3.kúrát, de nem mertem, mert nagyon fájdalmas volt a mensi, viszont a mai nap a 4. nap,és már alig van pár csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!