Volt-e valaki úgy, hogy a Closti összezavarta a hormonjait?
Figyelt kérdés
Novemberben 3 hetet késett már a vérzésem, felkerestem akkori nőgyógyászom, aki vizsgálatok nélkül(vizeletbemártós teszt- volt)Norcolutot adott. Attól megjött. 3 hónapig szedtem utána a Clostit, jó nagy tüszőket csinált(21mm), de maszatolgatok azóta 3-4 napig mire megjön. Azelőtt sosem tapasztaltam ezt, babát szeretnénk, de nem sikerül. Nem foglalkoznak velünk, majd csak, ha letelik az 1 év.2009. aug. 21. 06:53
1/2 Grófházy válasza:
Velünk sem foglalkoztak,ezért én hazudtam :)
Azt mondtam,hogy több mint 1 éve próbálkozunk,pedig csak fél év volt....és elkezdődött már másnap a kivizsgálás,minden mentegetőzés nélkül.
Ez kegyes hazugság,jó ügy érdekében.
Szerintem
N
2/2 A kérdező kommentje:
Ok, de váltottam erről a dokiról(aki vizsgálatok nélkül kezelt)egy másikra most nem mehetek egy harmadikhoz!! Csak az érdekelt volna csinált-e már másnál is ilyet, vagy tényleg a rágörcsöléstől van.
2009. aug. 21. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!