Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha rendesen megvolt a menstruá...

Ha rendesen megvolt a menstruációm (5 napig ahogy szokott, és erősen is) annak ellenére lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A menstruáció után nagyon erős fehér folyásom volt, szinte folyt ki belőlem valami fehér folyadék. Közben más betegség miatt antibiotikumot szedtem és a nőgyógyászomat is felkerestem hüvelygomba miatt. Most megijedtem egy kicsit, hogy ugye nem a terhesség lehet a nagyon erős fehér folyás? Nem lenne jó pont egy vírusbetegség és egy antibiotikumos kúra közben! Ja, és menstruáció után nem voltam együtt a párommal, tehát elvileg nincs esély, ugye?
2008. okt. 7. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak elkeseríteni de ha rendesen megvolt akkor szerintem nincs baba. Általában aki terhes és menstruál annak nem normális a menzije. Rövidebb, kevesebb, nem darabos, nincs görcs.

Sajnálom. A Legjobbakat kívánom!

2008. okt. 7. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

A leírtjaid alapján én a folyást a hüvelygombának tulajdonítom,ha rendes erős mensid volt,akkor csekély az esély,hogy baba lenne.MOndjuk az ilyen erős folyásnál visszamennék a nődokimhoz,mert ez elég erős hüvelygombára utal,valamint a legközelebbi mensinél,ha eddig használtál tampont,akkor most kihagynám,hogy a sérült hüvelyi PH tudjon regenerálódni.Lizy

2008. okt. 7. 15:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tegnap kaptam gyógyszert a gombára és 3 napra hüvelykúpot, remélem utána tünetmentes leszek. Milyen furcsa, ha egészséges az ember, mindent megadna a babáért, ha beteg és gyógyszert szed, azért izgul, hogy nehogy most jöjjön össze ...
2008. okt. 7. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!