Új Predictor Early Terhességi Tesztről kinek mi a véleménye?
Boldog új évet kívánok mindenkinek lányok!
Én nem várt után 3 nappal teszteltem, én előtte sosem csináltam tesztet szerintem nincs értelme, de mindenki maga érzi. :)
Sajnos 24-én reggel kinyílt a méhszájam az ügyeletre be mentünk ott mondták el hogy mi a helyzet velem, spontán el ment a baba. Nagyon rossz volt ezt hallani de igyekszem előre tekinteni és arra gondolni, hogy lehet nem lett volna épp és egészséges gyermek és talán ennek most így kellett alakulnia. Új hónap új lehetőségek azt mondta az orvos, hogy nagyon sok nőnél van ilyen, éljük a kis napjainkat úgy ahogyan eddig és a következő baba reméljük marad! :( :)
Nekem azt mondták, hogy az a "baba" aki ennyire el akar menni, azt nem szabad erőltetni és erőszakosan gyógyszeresen visszatartani. Manapság is sok még a beteg gyerek, sztem nézd a jobbik oldalát: töltsd fel a szervezeted vitaminokkal, frissen álljatok neki a tervezésnek és kivitelezésnek. És ne görcsölj a témán.
És nem kell csúcsszuper tesztet venni, hogy kimutassa a babát, a legolcsóbb is megteszi, közepes érzékenységgel, ha tényleg van benn valaki :) esetleg ovuláció mérőt használhatsz és az segít a PÉ pontos napját meghatározni, úgy talán a beágyazódás is könnyebb lenne, de javítsatok ki ha tévedek, nem vagyok jó a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!