Új Predictor Early Terhességi Tesztről kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sokat olvastam itt erről a tesztről pozitívat és negatívat is, én tegnap vettem az újat a Rossmanban ma reggel halvány pozitív lett a 2.csík. Nekem volt pár hónapja laparoszkópiás műtétem ahol az egyik oldalam lett 100%-osan átjárható. Szívesen töltök fel a tesztről képet. Én nem szeretnék semmit beképzelni, de sok teszten túl vagyok már és egyik sem mutatott ilyet. 12.06-a körül volt peteérésem előtte, aznap és utána is voltunk együtt a párommal. Ezzel az újabbal milyen tapasztalatotok volt? 6 nappal hamarabb ki mutatja állítólag a nem várt előtt, ebben mondjuk nem hiszek, én a nem várt előtt sosem teszteltem! Válaszokat előre is köszönöm!2016. dec. 22. 11:05
11/24 A kérdező kommentje:
Szia!
Halvány rózsaszín és nekem rögtön ki jött a másik csíkkal. :)
2016. dec. 22. 14:12
12/24 A kérdező kommentje:
sziasztok!
Aki majd esetleg hasonló cípőben jár ma teszteltem újra.
Ma reggeli clear blue tesztem:
Rögtön ki jött a halvány csík. :)
Reménykedem...5-6 nap múlva újra meg nézem akkor már remélem erősebb lesz! Egyenlőre nem tesztelgetek tovább, szilveszter után úgy is dokihoz megyek! :)
2016. dec. 23. 08:04
13/24 anonim válasza:
Gratulálok, ez bizony baba! :)))
14/24 anonim válasza:
Q es vagyok. Ez biza baba. Mondtam en . Gratulàlok 🤗🤗🤗
15/24 anonim válasza:
1 es akart lenni. Csak a telefonom okoskodik...
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reméljük jól is kezdjük a doktor bácsinál a következő évet! :)
2016. dec. 23. 11:17
17/24 anonim válasza:
szia. gRatula szép pozi :) mikor teszteltél először pozit? hány nappal nem várt mensi elött?
18/24 anonim válasza:
Szia! Gratulálok! :)
Hogy a kérdésedre is válaszolva, épp ma teszteltem vele nemvárt előtt a 6. napon, és negatív lett. Remélem csak korai volt.
19/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok és jelentem, esedékes menstruáció előtt 6 nappal NEM mutatta ki nekem a terhességet. :)
20/24 anonim válasza:
Nem szabad túl korán tesztelni! :( Még megjöhet. De eddig babót mutat, csak megtévesztőek lehetnek. Spontán elmehet, hogy észre sem veszed, és akkor nem fáj lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!