Mennyi ideig kell szedni a páromnak a tablettákat, hogy újra fürge spermiumai legyenek? Valóban Clostyt írnak neki is erre a problámára?
Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 14:44
1/8 anonim válasza:
Egy ismerősünknek azt mondták, hogy ha vitamint szed 1 hónapig, már az is sokat segít.
2/8 anonim válasza:
Igen ő is azt fog kapni, fura nőknek is ezt adják én is szedtem bár nem kellett volna. Szóval ők is azt kapják a férjemet márciusban műtötték utána ezt kellett szednie és nagyon ügyes kis gyógyszer ma már 13 hetes terhes vagyok. De sajnos van akinek nem segít, utána injekció kúra következik. Remélem tudtam segíteni.
3/8 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy a Multi Maca és a Berry nektár is segít a férfiaknak benne!
4/8 A kérdező kommentje:
Szegény párommal szedetett az orvos Andriolt(tesztoszteron kapszula). Persze ezt nem előzte meg semmiféle vizsgálat és nem is használt, mivel ezt nem ilyen bajokra szokták felírni. Aztán megivott 1 üveg Berry nektárt és ez sem használt.
Most andrológusra bízzuk a dolgot!
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 7. 15:13
5/8 anonim válasza:
Szedjen a párod e vitamint. az segit gyorsabban regenerálódni a sejteknek.
6/8 A kérdező kommentje:
Szegénykém már annyi mindent kipróbált, de végülis e vitamin sohasem árthat!
Köszi a tippeket!
2008. okt. 7. 15:55
7/8 anonim válasza:
Második válaszolód vagyok, azért én kíváncsi lennék, majd arra, hogy az andrológus mit mond.
8/8 anonim válasza:
Az ènfèrjem is clostyt kapott3 honapig kell majd szednie spermaszàmok 2-3 milliora csokkenetek ezèrt kapta!de mèg nem kezdtuk l mert antibiotikumot is kapott ès mikor annak vège utànna johet a clostyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!