Mekkora az esélye, hogy teherbe esek, ha több éve szedek fogamzásgátló tablettákat (2x váltottam)?
Mindig pontosan és rendszeresen beszedtem a bogyókat, a mensesemmel nem volt soha gond.
Most bevettem az utolsó tablettát és jött a 7 gyógyszermentes nap. A 7. napon nem volt kapható a gyógyszerem. A nőgyógyászom egy másikat javasolt. El is kezdtem szedni a rendes időben. Viszont az új tablettára az volt írva, hogy nem kell kihagyni a 7 napot, hanem miután a régiből bevettem az utolsó db-ot, másnap kezdjem el a régit. Tehát nekem volt 7 nap, ami normális lenne, de ebben az esetben nem tudom mit tegyek?! Ha azóta voltam a párommal, mekkora esélye van, hogy teherbe esek? (szedem rendesen azóta is, csak a szünet miatt aggódom, amit nem kellett volna betartani).
Szerintem bizti nem vagy terhes, mert szedted és szeded rendesen. Én még nem is hallottam ilyet,hogy nem kell kihagyni a 7 napot.
Szerintem semmi gond, nyugodj meg és szeretkezz bátran.
Ha bizonytalan vagy, használj óvszert a következő vérzés utánig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!