Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetséges hogy...

Szerintetek lehetséges hogy babám lesz? Mikor tesztelhetek legkorábban?

Figyelt kérdés

Utolso mensi elso napja nov. 28.

Majd dec.7.-én együttvoltunk párommal, ezutan ovu dec. 11, fajdalmakkal jár sajnos innen tudom. Ovu utani pár napban feher kremes folyás Dec. 17.-én pecsételo vérzésem volt. Dec.28-ra nem várom. Szerintetek lehet baba? Mikor tesztelhetek legkorábban?

2016. dec. 20. 16:02
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Fuuha kedves 20as én nemtudok sajnos érdemben válaszolni neked, kezdo vagyok a témában :( reméljük a legjobbakat :)
2016. dec. 21. 19:52
 22/34 anonim ***** válasza:
Kószi a választ :-) fura, mert két óránként járok a wcre hogy most biztos megjött, de még mindig semmi. Igaz... még van 3 napom a nemvártig... de tesztet nem merek ellőni csak ha nem jön meg...
2016. dec. 21. 20:10
 23/34 A kérdező kommentje:
Én is ezen töprengek, hogy csinaljak tesztet vagy sem. Szivemszerint és bátorságom hiányában inkább várnék vele míg késik vagy sem, de az is klassz lenne ha karacsony este tudnam kozolni amennyiben egyaltalan pozitiv . :)
2016. dec. 21. 21:08
 24/34 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet csajok, negatív :( de minden pozitiv tesztesnek boldog babavárást aki pedig még nem tudja biztosan nekik pozitív tesztet kívánok !!:) én meg majd legkozelebb :)
2016. dec. 22. 11:19
 25/34 anonim ***** válasza:
De meg is jött vagy csak a teszt negatív? Ha nem jött még meg akkor ne szomorkodj, majdha megjött akkor.
2016. dec. 22. 13:19
 26/34 anonim ***** válasza:
Dec 28 előtt negatív lesz.
2016. dec. 22. 18:44
 27/34 anonim ***** válasza:
Na ezért nem csináltam még tesztet, hogy megkíméljem magam egy ilyen csalódástól :-) addig meg mindennap örülök, hogy még mindig nem jött meg :-)
2016. dec. 22. 19:54
 28/34 A kérdező kommentje:
Csak a teszt negatív eddig, mensi még nincs. Próbalok legalább én pozitiv maradni, ha már a teszt nem az :)
2016. dec. 22. 22:45
 29/34 A kérdező kommentje:
Csajok!! Gondoltam kiuritem a kukat, kipottyan a test... felveszem es ritka halvanyan ott a masik csik... tudom hogy reg csinaltam, es irja a hasznalati hogy sok ido utan nem megbizhato az eredmeny, masnak is volt mar ilyen ? Hogy sokkal kesobb lett pozitiv? Ne remènykedjek? Arra gondoltam mivan ha mivel nagyon koran teszteltem, annyira halvany volt a csik hogy vizeletben csurogva nem latszott, demost hogy kiszáradt jobban latszik?
2016. dec. 24. 10:59
 30/34 anonim ***** válasza:
Inkább ismételj tesztet ..amit kikukáztál nem gondolnám érvényesnek.
2016. dec. 25. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!