Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetséges hogy...

Szerintetek lehetséges hogy babám lesz? Mikor tesztelhetek legkorábban?

Figyelt kérdés

Utolso mensi elso napja nov. 28.

Majd dec.7.-én együttvoltunk párommal, ezutan ovu dec. 11, fajdalmakkal jár sajnos innen tudom. Ovu utani pár napban feher kremes folyás Dec. 17.-én pecsételo vérzésem volt. Dec.28-ra nem várom. Szerintetek lehet baba? Mikor tesztelhetek legkorábban?

2016. dec. 20. 16:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) Nekem is 27.-èn volt meg.Nekem hányingerem van illetve 3napja este enyhèn görcsölt a hasam.Azóta semmi.Párom ma:terhes vagy.Én erre dehogy, de valamièrt èn is furán vagyok szèdülök,jobb az ètvágyam.Annyira szeretnèk babát.26vagyok.Szerintem bármikor összejöhet.Nehèz várni a teszttel de így karácsiny előtt milyen nagy boldogság lenne ha pozit tesztelnènk.Szorítok.
2016. dec. 20. 22:59
 12/34 anonim ***** válasza:
Drukkolok! :-) nekem sajnos egyre erősebb a hasfájás, szóval lehet meg fog jönni :-(
2016. dec. 21. 06:47
 13/34 anonim ***** válasza:
5.vsgyok. nekem egy pici rozsaszinu folyasom volt egy fel napig. Amire felfigyeltem az az onyatos nagymerteku faradtsag volt. Allva ulve elalszok barhoö😅😅😅. Aztan csinaltam egy tesztet. Es pozitiv lett. A ma reggeli digitaliis pedig mar 2-3 hetes terhesseget mutat.🤗. Tiszta szivembol kivanom neked hogy pozitivat tesztelj🤗🤗🤗
2016. dec. 21. 08:29
 14/34 A kérdező kommentje:
Annyira nagyon koszonom a kivansagod!!!! :) az a baj hogy nekem.is egyre jobban begorcsol neha ez a mensi szeru fajdalom. Olvastam hogy lehet jele a babának, nagyon remelem.hogy nem a mensi szorakozik velem igy a nem várt elott egy héttel :(
2016. dec. 21. 09:49
 15/34 anonim ***** válasza:

Szerintem az jó jel, hogy görcsöl,fájdogál a hasad. Nekem is így volt és utána pozitívat teszteltem!

Nagyon drukkolok én is és kívánom, hogy ez legyen a karácsonyi ajándékod!:)

2016. dec. 21. 12:50
 16/34 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a kedves szavaid :) biztatóak :) ma szerintem veszek tesztet, és talán már holnap reggel megpróbálok egyet :) bárcsak tényleg ott lehetne a karacsonyfa alatt a 2 csík :)
2016. dec. 21. 13:07
 17/34 anonim ***** válasza:
Gratulálok annak, akinek pozi lett a tesztje :-) bárcsak én is tesztelnék egy pozit így karácsonyra az lenne a legszebb. Reggel iszonyatosan görcsöltem, de semmi. Azóta fájni sem fáj, pedig biztos voltam benne, hogy megjön ma.
2016. dec. 21. 13:25
 18/34 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

17-es neked is drukkolok! Majd írjátok meg légyszi, hogy mi lett, olyan kíváncsi vagyok:)

Az én pozitív tesztelésem már lassan három éve volt:) De most én is épp egy pozitívra várok, de majd csak január elején tesztelek.

2016. dec. 21. 13:42
 19/34 anonim ***** válasza:
Köszi 15-ös ;-)
2016. dec. 21. 16:25
 20/34 anonim ***** válasza:
Van egy buta kérdésem.. :-) de már annyira figyelem a testem most, hogy minden apró dologra ráfogom, hogy biztos tünet. Szóval ma a köldököm körül éreztem enyhe szúrkálást, mintha tüvel óvatosan döfködnének... ennek van jelentössége? Bocsi ha tényleg buta a kérdés :-)
2016. dec. 21. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!