Az xepil teszten ez most egy nagyon nagyon halvány pozitiv vagy inkább negatív? Nem tudom eldönteni! (kép lejjebb) vagy ez minden teszten kijön? még mensi előtt vagyok néhány nappal!
Na a legutolsón határozott halvány. De ilyen korán ne estivel szórakozz xD bedilizel. Reggel hajrá szép lesz! Várom a képet ;)
8hkm
Meg egy kep 😍😍😄😀
Olvastam hogy az X epil nagyon lassan erősödik ... Viszont sajnos csak ez az egy van itt a közelemben amit venni tudok!
Remelem holnap mar határozottabb lesz es akkor az kerül a fa alá ;)
Gratulálok kérdező!megnéznétek az én tesztemet is?13.dpo x-epil...
Szia ! Én így gondolom hogy ez pozitív lesz :) szerintem tesztelj holnap reggel is ! Bar latom hogy te is xepilt használsz ! Nekem nagyon lassan erősödött ! De azóta határozott pozitiv viszont karácsony harmad napján ,26-ÁN ! Elkezdtem barnazni ! Par cseppnyi volt , csak a tisztasági betét bőven eleg volt ! Majd 27en volt vérzés is kicsi de görcs nélkül ! Inkább hasfeszulesnek mondanám ! Berohantam az ügyeletre a pozitiv teszttel de haza zavartak hogy hogy gondolom en ?!?! Hiszen ilyen korán meg nem nem látnak semmit ! Nem gondolom hogy majd adni fognak terhesség megtartó gyógyszert ugy hogy nem lett megállapítva hogy méhen belül van e ?!? Menjek haza varjak szépen es fogadjam el hogy a termeszet szelektál ! Lehet hogy menstrualni fogok ! ezt mondtak nekem ! Nagyon bunkók voltak ! Szarul esett , de el kell fogadjam azt hogy a termeszet tenyleg szelektál ! Azóta persze nem volt vérzés ! 26-ÁN barnazas,27-en kicsi vérzés eleg volt a betét ! Mindez görcs nélkül ! Tegnap mar szinte semmi ! Ugyhogy en most várok ! Január közepére van időpontom a nokimhoz ! Majd tesztelek a hetvege fele !
Es addig is reménykedem hogy megmaradt a babám ! Ami van tüneteim az csak a has es derék feszülés ! Mas nem igen !
Neked drukkolok nagyon ! Írd meg mi lett !
Szia!sajnos nekem meg fog jönni..tegnap már elkezdtem barnázni és a hőm is leesett az lh teszt is negatív már..
Te hogy vagy?remélem minden rendben!Vigyázz magatokra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!