Melyik ovuteszt vált be nektek?
25-os Egens-fele One Step.
Par eve a vateras 25-os wondfoot hasznaltam, de azt mar nem talalom sehol, pedig az nagyon bevalt. :-/
Koszi a valaszokat!
Én eddig csak Facelle vizeletsugarasat láttam.
Az utolsó ciklusban használtam a vateras one step-et és a facellet egyszerre. One step halvány csíkos volt végig, míg a Facelle mutatta a tutit :) . (Volt peteeresem mert azóta már 7 hetes vagyok)
25-ös érzékenységű
1#
nekem ebayes "babi" nevű vált be, tökéletesen mutatja amikor kell :) majd leugrik a 2 csík olyan szép erős :)
kb 700-800 ft 30 db
Nekem expect vált be, dm-ben lehet venni, 4 db 1200 forint.
Előtte én is vaterás olcsót használtam, de soha nem lett pozitív. Expect elsőre mutatta egyértelműen, amikor úgy éreztem, hogy aznap lehet Pé-m. Én már nem fogok költeni vaterás tesztekre, inkább veszem drágábban, de az a biztos szerintem. Bár remélem jövő hónapban már nem kell ovutesztelgetnem...:-)
Koszi! :)
Nekem most vervetelre kellene mennem ovu utan 5-7-9 nappal, hogorbe alapjan meg sajnos nem egyertelmu, hogy mikor van az ovu, ezert lenne most nagyon fontos. :)
Ebayen neztem.mar korabban, de ami nem.kinabol jon, ott nagyon draga a postakoltseg. :-/
Na, majd megirom melyiket vettem es melyik valt be. :)
Ma kezdodott az uj ciklus. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!