Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van akinek nem vált be az...

Van akinek nem vált be az ovuteszt? És mégis terhes lett?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csinálok rosszul, vagy mi baj van velem? Elvileg 7-én jött meg a mensim, a ciklusom 28-32 napos. Már 3 napja tesztelek délután ,és tök negatív az ovuteszt. Sőt, inkább azt mondanám,hogy reggel és kora délután (kíváncsiságból akkor is csináltam) jobban látszott a 2. csík, mint késő délután.

Nyákom két napja van, de nem tudom pontosan mikor kellene középidőnek lenni, mivel nem szabályos a ciklusom!

Lehet, hogy nem figyelek az ivásra? Bár ma figyeltem!

Van, akinek szintén nem igazán mutatott pozit a teszt, és mégis terhes lett?

2014. nov. 18. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nem vált be, én egyáltalán nem támogatom. Benne vagyok egy közösségben, ahol babára vágyó lányok vannak, sokan tesztelnek, de szerintem még senkinek se segített. Egyszer rendeltem én is egy garnitúrát, sose lett pozi, akkor se, amikor szép nyákom volt, hagytam is a fenébe.

Most ikreket várok. Nekem végül a szuri segített, UH-s követéssel, mellette néztem a hőmet is.

2014. nov. 18. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát én még teljesen nem adtam fel! Lehet,hogy még van pár napom középidőig, mert ha egy 30 napos ciklust nézek, akkor most a 11. napon még tényleg korai lenne!

De nem tudom! A tüneteim meg vannak, első babánk elsőre összejött.

2014. nov. 18. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!