Ha a menstruacio 1. napjan voltam egyutt a parommal es belemelvezett akkor mennyi esely lehet a terhessegre?
Figyelt kérdés
Altalaban rendszeres a ciklusom(28 napos) bar most 27 napra jott meg. Ha terhes lennek mikor mutatna ki a teszt leghamarabb? Elore is koszonom a valaszokat!2016. dec. 17. 13:25
1/13 anonim válasza:
Én mensi első napján estem teherbe, ezt biztosra tudom. Nagyon kicsi rá az esély de nem 0. Két hét múlva már kimutatja a teszt.
2/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt! Ha meg vannak tapasztalatok johetnek! :)
2016. dec. 17. 14:02
3/13 anonim válasza:
Nagyon minimális esélye van. Nem 0, de közelìt hozzá.
4/13 anonim válasza:
Van rá esély. Kolléganőm így esett teherbe. Én meg a menzim 3. Napján történő aktusból lettem várandós.
5/13 anonim válasza:
Hogy lehet ugy dugni, hogy minden csupa ver lesz? Nem kotekedes, csak nem ertem, hogy ez igy gusztusos?😬
6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Leghamarabb mikor mutatna ki a teszt az esetleges terhesseget? Nekem az elso napon kb 2 csepp van es nem lett olyan semmi :)
2016. dec. 17. 14:44
7/13 anonim válasza:
Eleve nem erős a menzim. Egyébként meg ne úgy képzeld már el mint a disznóvágást.. Mellesleg olyankor tettünk magunk alá egy törölközőt és nem lett minden véres. Kedves kérdező nekem aktus után 3 héttel lett halvány pozitív a teszt.
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a kommenteket! :) azt hittem kicsi ra az esely de megleptetek! :)
2016. dec. 17. 18:53
10/13 anonim válasza:
Attól hogy van 1-2 eset, még baromi kevés rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!