Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utalhat terhességre?

Utalhat terhességre?

Figyelt kérdés
Tudom rengeteg az ilyen kérdés,de tapasztalatokra lennék kiváncsi. Párommal szeretnénk babát, lassan egy éve, eddig semmi. Most volt az első olyan hónap, hogy LH teszttel neztem az ovulaciot. Aznap együtt is voltunk. 10 nap van a nem vártig, úgy érzem görcsölgetek, szúrásokat érzek. A legnagyobb "problema" a falási rohamok! Életemben utaltam a zsíroskenyeret most viszont ket pofara tolom magamban lilahagymával + szalonna, kolbász. Mást meg sem tudok enni egy hete kb! Sajnos így sem vagyok egy vékony alkat, mi lesz így később? Szóval volt akinél így kezdődött a terhessége?
2016. nov. 30. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Meg nincs is letrejott terhesseg. Az orvosom azt mondta 5-7 nap a vandorlas, aztan 7.nap pl megtapad azonnal beindul a hcg termelodese, de nagyon lassan, ez kesobb felgyorsul, szoval.ezert sem okoz a vandorlas ilyen tuneteket, akkor sem ha sikeres a honap. Enis "produkáltam" ilyeneket. Sosem volt baba. Persze a női test csodàkra kèpes. De mint mondtam... meg letre sem jott a terhesseg. :(( turelem. Tudom nehez. Enis turelmetlen vagyok
2016. nov. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!