Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélyt láttok a terhess...

Mennyi esélyt láttok a terhességre?

Figyelt kérdés
Ovuláció előtt 2 nappal feküdtem le a barátommal "megszakítással" egymást követő 2 alkalom volt.
2016. dec. 12. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Pont akkorát, mintha babaprojektbe kezdetek volna: mindent megtettek, hogy teherbe ess.

Egymás után két menet; vagyis az első ejakulációból sok sperma maradt a húgycsőben, amit a következő alkalommal felvitt az előváladékkal. Ezzel az erővel beléd is mehetett volna, legalább élvezi.

Peteérés előtt közvetlenül... Ezt gondolom nem kell kifejteni bővebben.

Abban reménykedhetsz, hogy nem mindenki esik elsőre teherbe, van aki sokadszorra se.

Mondjuk én egészséges vagyok és termékeny, mindkét gyerekem elsőre összejött, ilyen esetben már festhetném is a babaszobát...

2016. dec. 12. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Húha...a soraid sokkolva olvastam!

A továbbiakban mindenképp jelentkezni fogok,mi lett a dolognak a végkimenetele

2016. dec. 12. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
35%-od van, hogy terhes vagy. őszintén: 2 éve szexelünk megszakítással és semmi, mondjuk peteérés körül óvszerrel csináljuk.
2016. dec. 12. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a te valaszodat is ! :)

Eddig nekem se volt gond,de most valahogy a peteeres elorebbre jott es igy most nemtudom mire számitsak . Eddig mindig a "terméketlen" napokon csinaltuk peteeres utan

2016. dec. 12. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Esélyed így annyi, mintha elment volna benned, pont azért amit az első írt... Megszakítás sajnos ugye nem védekezés, tehát, ha így vagytok együtt azért rá kell félig készülni, hogy ha mégis baba lesz akkor se lesz nagy dráma és riadalom. Van akinek hosszú évek kellenek a babásodáshoz van akinek elég egy kiszakadt gumi, vagy megszakítás, vagy fogigátló mellett egy szem rossz gyógyszer... de igazság szerint még mindig az óvszer a legbiztonságosabb (vagy nem együtt lenni XD ) :)

Na hát drukkolok, hogy most ne legyen baba :) Ha meg mégis, akkor remélem azért jól fog elsülni a dolog.

Vigyázzatok legközelebb jobban :)

2016. dec. 13. 08:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Akármi is lesz a végkifejlett mindenhogy örülni fogunk ! :) külön szeretném megköszönni minden kedves hozzászólónak a válaszát és hogy időt fordított a kérdésemre !
2016. dec. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!