Ha megvan vastagodva a méhnyálkahártya eléggé annak nemmyi eséje van h baba?
Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 11:00
1/9 anonim válasza:
Mennyire vastag? Lehet hogy baba, általában én úgy tudom hogy a terhességnél vastag a menzinél meg vékony. Szorítok! Teszteltél már?
2/9 A kérdező kommentje:
igen de negatív volt ma vtam vérvételen hnapra lesz meg az eredmény abból már kiderül igaz?
2008. okt. 7. 11:48
3/9 anonim válasza:
Igen. Abból már igen. Szorítok
Előző voltam
4/9 A kérdező kommentje:
köszi:)bár nemértem a tesztek mirt nem mutatták mert nekem augusztusban volt meg utoljára de aztmondta a doki hattól még nem jött meg attól még teherbe eshettem de lehet h még korai h lássa csak annyit mondott h megvan vastagodva a nyálkahártyám eléggé és már csak a vérvétel eredményére várok
2008. okt. 7. 11:52
5/9 anonim válasza:
Itt olvastam már olyanról, akinek csak a 8. hétben mutatta ki egy sima terhességi teszt, tehát könnyen előfordulhat, hogy nálad is ez a helyzet! Szorítok!
6/9 A kérdező kommentje:
hát azt a hüvelyi uh-n már láta vna tegnap sztem még korai de remélem vmi kiderül hnap a vérvételből mert nagyon rossz ez a bizonytalanság
2008. okt. 7. 12:32
7/9 anonim válasza:
Ha uh volt akkor kellett kapnod egy leletet amint rajta van hogy mi mekkora (méhed, nyálkahártya vastagsága, netán a petefészkek nagysága). Nem kaptál semmilyen papírt?
8/9 A kérdező kommentje:
nem nemkaptam maszek doki volt csak az ottani kartonomra írkált vmit ugyhogy nemtudom
2008. okt. 7. 13:33
9/9 anonim válasza:
Szia.
Ha meg van vastagodva a méhnyálkahártya,akkor az bizony jót jelent,méghozzá babát.:)
Addig ne csüggedj,amíg a vérvétel meg nem jön!!!!!!Szorítok,és írj holnap,mit mondanak!!!!Sok sikert:Lizy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!