Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy ha vastag a...

Lehetséges hogy ha vastag a méhnyálkahártya, baba nics, de a menzi sem jon meg?

Figyelt kérdés
Kedden voltam dokinál, o mondta hogy vastag, meg fog jonni, vagy baba, de még mai napig nem jott meg. A ciklus.hu mai napra húzta be a menzit, de semmi jele, csak fehér folyás. Múlt héten kicsit rozsaszines folyasom volt de csak egy alkalommal. Tesztelni még nem akarok, mert már annyi tesztet elottem a 9 honap alatt mint égen a csillag. vélemények? Koszonom
2010. máj. 12. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz tesztelni,bár az lenne a legjobb és doki se látta akkor marad a várakozás!!!Annál rosszabb nincs:-)Én tesztelnék a helyedben.
2010. máj. 12. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
a rozsaszin lehet a beágyazódás is szoritok :) naagyon:)
2010. máj. 12. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:
jaj de rendesek vagytok.A kérdésbe rosszul irtam, kiegésziteném: múlthét kedden voltam dokinal. Ha már akkor is vastag volt nem kellett volna már megjonnie? Hát én is már tesztelnék, de nagyon rendszertelen a menzim, eddig is csak azért jott meg 3 honapig mert januárban szedtem egy adag clostit. eddig mindig kb pétol iszonyuan fajtak a melleim mig meg nem jott a három honap alatt, de most semmi, de folyásom viszont menzi elott mindig volt ahogy most is, ezért gondolom hogy majd esetleg megjon. Lehet hogy elmult a closti hatása? amugy nem hiszem hogy terhes vagyok/nem valami biztato az sem hogy semmi tunetem/, de azért ha nem jon meg addig akkor hétvégén tesztelek/habár szerintem felesleges/.Ha esetleg kivancsiak vagytok rá megirom majd.Ha nem sikerult megint kapok clostit.Koszonom a válaszokat.
2010. máj. 12. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
naná hogy érdekel h mi lett:)
2010. máj. 13. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
jaj úgy izgulok én is, de már nem merem beleélni magam, mert már annyiszor csalodtam :( meg hát semmi tunet sincs ami a babára utalna :( na mindegy hétvégén tesztelek.
2010. máj. 13. 16:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát nincs jó hírem. Ma délután teszteltem 10-es teszttel, de negatív lett :( Tudtam hogy megint nem jott ossze:( Már kezdem feladni, nekem sose lesz pozitiv tesztem?! Menzim még nem jott meg, de szerintem meg fog, mert tegnaptol enyhe alhasi fájdalmaim vannak. Hát ezek után nem tudom hogy holnap reggel érdemes e még tesztelnem, mert akkor már a mai 10-es tesztnek is ki kellett volna mutatnia nem?
2010. máj. 14. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!