Ma vettem észre a nyákot . Ma voltunk is együtt. Jo volt akkor az időzítés? Aznap kell együtt lenni mikor a nyák megjelenik?
Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 21:34
1/7 anonim válasza:
Nekem ovu utani napon van nyákom, minden ciklusomban! Szoval csak ez alapjàn nehez kitalalnI. Csak ma voltatok egyutt? Amugy a nyak (àtlagnak!!!) Ovu NAPJÁN van. Ami hajnalban kezdődik, ezert ajanlott elotte valo nap/este egyutt lennI. Mert sok òra mire a spermiumok odaèrnek ( es a pete 12-24oran at èletkèpes) :)
2/7 A kérdező kommentje:
Vasárnap este
2016. dec. 6. 21:44
3/7 anonim válasza:
Mi akkor voltunk együtt, pontosabban akkor is, és összejött a pici fiunk :) de hozzáteszem előtte hiába volt a sok együttlét, csak akkor fogant meg a baba amikor a "nyákos napon" sikerült együtt lenni. Szóval jó az időzítés!!!
4/7 anonim válasza:
Nálam a nyák megelőzi a peteerest. Jó akkor együtt lenni, mert a himivarsejtek szépen megvárják a tüsző repedést. Pont abban a nyákban tudnak sokáig életben maradni.
Jól időzitettetek.
5/7 anonim válasza:
Sziasztok! Először is szurkolok, hogy sikerüljön :)
Nálam a következő a helyzet. Átlagban 26napos ciklusom van. November 19-én volt az utolsó mensi 1.napja. 2-án ovuláció (meg szoktam érezni) 30-án, 1-jén és 4-én voltunk együtt. 9nap múlva,16-án van a NEM vártam... Szerintetek?
6/7 anonim válasza:
Az akciók időzítése tökéletes volt. A többi már nem rajtatok múlik.
Drukkolok!
7/7 anonim válasza:
Hehe köszi, már alig várom a jövő hetet... Szuper karácsonyi ajándék lenne (mindjárt) férjemnek 😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!