A férjem nem mindig tud "parancsra" szexelni, főleg hogy már hónapok óta megmondom hogy meliyk nap legyünk együtt. Másnál is van ez így?
Szerintem ez így a normális!
A szex nem a muszáj kategória! Nagyon el lehet rontani az meghittséget, még akkor is,ha összejön a baba!
Esetleg próbáljatok meg egy finom vacsi, és pár pohár bor után összebújni - csak úgy, naptár nélkül.
Neki is nagyobb kedve lenne, hidd el.
Vagy pedig ne szólj előre, hanem kedveskedj neki, ébreszd fel a vágyát az aktuális napokon anélkül, hogy az ovulációs görbédet lobogtatnád neki.
Ne haragudj, de nem csodálom.
Más napokon meg tilos?
ilyeneket csak az amerikai filmekben lehet látni, hogy huhh, idő van, gyorsan letolni a bugyit gatyát, és mehet az akció.
igy nem lehet szexelni, tényleg nagyon lehangoló. neked megy? fel tudsz ilyen ripsz-ropsz izgulni, mert kell?
ez csak a közepén van így, hogy 2 naponta legyen...
és én igen, simán, mivel mindig kivánom.
7es
nálunk is inkább vicces mint lehangoló :)
de annyira szeretnénk babát hogy ő is kérdezi, és figyeli hogy hányadik napon vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!