Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjem nem mindig tud...

A férjem nem mindig tud "parancsra" szexelni, főleg hogy már hónapok óta megmondom hogy meliyk nap legyünk együtt. Másnál is van ez így?

Figyelt kérdés

2012. szept. 17. 11:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez így a normális!

A szex nem a muszáj kategória! Nagyon el lehet rontani az meghittséget, még akkor is,ha összejön a baba!

2012. szept. 17. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbáljatok meg egy finom vacsi, és pár pohár bor után összebújni - csak úgy, naptár nélkül.

Neki is nagyobb kedve lenne, hidd el.

Vagy pedig ne szólj előre, hanem kedveskedj neki, ébreszd fel a vágyát az aktuális napokon anélkül, hogy az ovulációs görbédet lobogtatnád neki.

2012. szept. 17. 11:10
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Én a férjemnek nem parancsolom meg a szex idejét. Iszonyúan lehangoló ha előre megmondják mikor kell szexelni. Ez nem kötelező. Ha nem megy önszántából, ha nem hirtelen izgalom hatására jön a szex, akkor minek erőltetni??
2012. szept. 17. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Hülyeség ez a módszer. Inkább köszönd meg a férjednek, hogy eddig is eltűrte, és sürgősen változtass.
2012. szept. 17. 11:15
 5/16 anonim ***** válasza:
35%

Ne haragudj, de nem csodálom.

Más napokon meg tilos?

2012. szept. 17. 11:18
 6/16 anonim ***** válasza:
67%

ilyeneket csak az amerikai filmekben lehet látni, hogy huhh, idő van, gyorsan letolni a bugyit gatyát, és mehet az akció.

igy nem lehet szexelni, tényleg nagyon lehangoló. neked megy? fel tudsz ilyen ripsz-ropsz izgulni, mert kell?

2012. szept. 17. 11:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is így volt 2 hónapig. Már csak röhögni tudtunk lefekvéskor nem szexelni... És lehangoló volt, hogy na gyere gyere gyorsan, peteérésem van... Ááá, nem jó így. És mondanom sem kell, a baba nem jött össze. Következő hónapban megbeszéltük, hogy akkor szeretkezünk amikor kedvünk van hozzá, ha összejön a baba akkor jó, ha nem, akkor meg ez van. Együtt voltunk majdnem minden nap, akár többször is, s láss csodát, rögtön megfogant a lányunk! :)
2012. szept. 17. 11:28
 8/16 A kérdező kommentje:

ez csak a közepén van így, hogy 2 naponta legyen...

és én igen, simán, mivel mindig kivánom.

2012. szept. 17. 11:28
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Na ezt, most gyorsan felejtsd el, mert erre rámehet a párkapcsolatod! Tapasztalatból beszélek. Nekem majdnem emiatt sikerült elkergetnem a páromat. Legyetek együtt amikor jólesik! A babás is hamarabb leszel, ha nem görcsölsz rá!
2012. szept. 17. 11:29
 10/16 A kérdező kommentje:

7es

nálunk is inkább vicces mint lehangoló :)

de annyira szeretnénk babát hogy ő is kérdezi, és figyeli hogy hányadik napon vagyok...

2012. szept. 17. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!