Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjem nem mindig tud...

A férjem nem mindig tud "parancsra" szexelni, főleg hogy már hónapok óta megmondom hogy meliyk nap legyünk együtt. Másnál is van ez így?

Figyelt kérdés

2012. szept. 17. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

De értsd már meg, hogy nem ezen múlik. Sokkal több esélyed van, ha minden nap csináljátok, akár többször is.

(Példa, egy ismerősöm évekig járt vizsgálatokra, hülyéskedtek ezzel ők is, mikor szabad, mikor nem, végül 3 év után lombikbébi lett a dologból. Több évvel később minden hókuszpókusz nélkül lett újra terhes...)

2012. szept. 17. 11:34
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

"nálunk is inkább vicces mint lehangoló :)

de annyira szeretnénk babát hogy ő is kérdezi, és figyeli hogy hányadik napon vagyok..."

ez a válaszod, és kérdésed valahogy egy kicsit ellentétes. lehet, hogy neki mégsem olyan vicces ez az egész, nem gondolod?

nem kéne ennyire görcsölni, és ráerőszakolni, mert ahogy irod is, neki ez nem megy.

2012. szept. 17. 11:39
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatás, nagyon rendesek vagytok
2012. szept. 17. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt a helyzet nagyon sokáig. Nem is ment neki. Bezzeg mikor nem volt kötelező, akkor ment!

Ha TE nagyon résen akarsz lenni peteéréskor, akkor figyeld az aktuális napot, DE NE MONDD MEG A PÁRODNAK, HOGY AZNAP VAN!!!! és csábítsd el aznap este, ne is tudjon a "hátsó szándékodról".

2012. szept. 17. 11:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem értelek.

Ha vicces és nevettek rajta, sőt a férjed is lesi a napokat akkor miért nem tud ilyenkor szexelni?? Ezek szerint valahol lehangoló neki??

Nem akarlak elkeseríteni de ugye tudod hogy sokszor azért nem esik teherbe a nő, mer ennyire belelovagolja magát??

Én vagyok az egyik élő példa.

Volt idő amikor bármit megtettem volna hogy terhes legyek. Nem jött össze. Hiába csináltuk, terveztük semmi. Már a lombik programra is jelentkeztünk. De én megijedtem a velejáró fájdalmaktól,stressztől így visszaléptem. Majd úgy döntöttünk, hogy elvagyunk mi ketten. Majd veszünk egy kutyát és így is jó lesz- Már nem is vágytunk gyerekre. Amikor a kutya is meglett, már eszembe sem jutott a gyerektéma. Erre ma?? 2 gyerekem van, és volt pár abortuszom is. Most meg hogy nem akarok terhes lenni még gyógyszer mellett is teherbe esek. A héten megyek kivizsgálásokra hogy végleg elköttessem magam--

Szóval lehet hogy ha nem görcsölnétek rá ennyire már összejött volna a baba.

2012. szept. 17. 11:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia,

csak annyit fűznék hozzá a saját tapasztalatomból,hogy én figyelem,számolom a peteérést,de nem mondom a páromnak,és még így is passzívabb olyankor.Mintha valami hatodik érzék megsúgná neki,hogy most más a szitu,mint amikor spontán jön a vágy.

2012. szept. 17. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!