Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs vérzés tapasztalása...

Ovulációs vérzés tapasztalása után kell együtt lenni a babához, vagy előtte?

Figyelt kérdés
most először tapasztaltam ilyet,pár órája egy kis szúrás a bal petefészkemben,most pedig picit véres nyák a toalettpapíron+görcsök. Tegnapelőtt este voltunk együtt,akkor feküdtem 20 percet utána,és tegnap is volt összebújás,de rögtön mentem mosakodni,sztem ki is jött minden. akkor ez a kettő semmit se ért,és ma kell nekilátni,vagy épphogy már késő?
2012. szept. 12. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ma még nem késő, de holnap sajnos már totál késő lesz.

Okvetlenül legyetek együtt minél hamarabb!!!!!

2012. szept. 12. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
mi aznap és másnap is együtt voltunk és mára 16 hetes terhes vagyok
2012. szept. 12. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Na? Együtt voltatok?
2012. szept. 12. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:

sajnos tegnap már nem volt lehetőségünk(nem találkoztunk). de ma reggel ilyen furcsa rózsaszínes-narancssárga sűrűbb váladékozást tapasztaltam wc után,a nyákos dolog megszűnt. nem tudom,mi lehet ez :-O

köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 13. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Fú, de sajnálom, hogy nem voltatok együtt, pedig igazán jó lett volna !!!!!!!

Nagyon nagy esély lett volna babára a tegnapi együttlétből. Remélem, hogy a 3 nappal ezelőtti együttlétből még élnek a spermák....

2012. szept. 13. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
legjobb a mense utan 2 naponta szexelni peteeresig aznap meg egyszer utana a terhesseg eselye kicsi de nem lehetetlen.
2012. szept. 19. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!